TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Evet 2. Pakette farkettim bendeEski paket nası daha ucuz oluyo olm sarmadır o
Evet 2. Pakette farkettim bendeEski paket nası daha ucuz oluyo olm sarmadır o
Puff veya elektronik araştır sigara sigaradır işte hepsinin tadı kezzap gibine güzel olm işte niye böyle yapıyonuz.Farklı olan şeyleri inceleriz karşılaştırırız hepsini aynı sanıyosan git tekel 2000 iç ucuz.
Zor çekiliyorsa sarmadır ekşimsi bi tat geliyorsada sarmadırEvet 2. Pakette farkettim bende
2side değildi ama tütün doldurma sigaraydıZor çekiliyorsa sarmadır ekşimsi bi tat geliyorsada sarmadır
Hocam Puff denedim bir kere yeni açılmış paketten boğazım yandı garip şekilde iğrendim ve psikolojik mi bilmiyorum sanki nikotin ihtiyacımı karşılamıyor gibi tekrar sigara içme isteği doğuyor.Elektronik düşünüyorum.Puff veya elektronik araştır sigara sigaradır işte hepsinin tadı kezzap gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zor çekiliyorsa sarmadır ekşimsi bi tat geliyorsada sarmadır
Yok be abartma bence güzel yani ben 2 hafta felan paket almadım puff sayesinde idare ediyor yaniHocam Puff denedim bir kere yeni açılmış paketten boğazım yandı garip şekilde iğrendim ve psikolojik mi bilmiyorum sanki nikotin ihtiyacımı karşılamıyor gibi tekrar sigara içme isteği doğuyor.Elektronik düşünüyorum.
Bıraktırmak için böyle yöntem izliyorlar.Ya şu sigaraların kutusu ne zaman güzelleşir?
Bırakan falan yok daha da artıyor kullanım.Paketle olcak iş değil o eğitim gerekli.Bıraktırmak için böyle yöntem izliyorlar.