Neler Yeni

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

GirayHan

80+ Platinum
hocam tıp öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim(çalışma yaptık bu konuda) sigaradan daha az zararlı diye bir şey yok ikiside çok zararlı e-sigaranın kendine ait hastalıkları var. ayrıca likite alerjin varsa bir bakmışsın gece akciğer su toplamasından yoğun bakımdasın. ikisinide içmemeni öneririm
Koskoca profesörler e-sigaranın zararlı olduğunu ispatlayamamış sen tıp öğrencisi olarak mı ispatladın ? Hemde öğrenci iken ?

Hemen bir bilimsel makale alalım.

hypeG0

80+
Koskoca profesörler e-sigaranın zararlı olduğunu ispatlayamamış sen tıp öğrencisi olarak mı ispatladın ? Hemde öğrenci iken ?

Hemen bir bilimsel makale alalım.

Son düzenleme:

blaaarp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
blaaarp
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike, Valorant
4 yıldır kullanıyorum.

bol su içersen sorun olmaz. sorun olsaydı 4 yılda bende çıkardı 0 problem. Eger nikotin bağımlılığın var ise e sigara sigarayı bırakmak için kullanılmalı. Ben keyfe keder içiyorum.

ağızda koku yapmaz.
dişlerde aroma kaynaklı sararma yapabilir.
bol su içersen aromayı idrardan atarsın aromalar gıda uyumlu fakat su içmezsen böbrekte biriktirir.

Bunun haricinde iyi likit kullan pod cihaz al

kartuşu en çok bulunan e sigaralar.

smok nord
smok nord 2 ( kullanıcısyım şiddetle öneririm )

sigara çekimi için ise 1.4 regular smok nord coil seti satın alıp kullanabilirsin.
drag nano 2 alınır mı? hocam

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Elamanın yorumları okurken çıldırdım **. İç kanka koy pıttıgına iç **.
4 gün sonra ejderha olursun. İç

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
2016 dan 2020 e kadar aktif bir şekil de kullandım sıralama olarak
*Vapresso target pro (veya normali hatırlamıyorum) (tadım tamin ediyordu)
*Smok Alien (tadım çok iyiydi)
*Vaporesso Luxe (tadım çok iyiydi)
*Uwell Caliburn Pod (tadım vasat ile normal arası) parasına değmez.
Şu zamanda ise fiyatların iyice çıktığını düşünüyorum o yüzden sigaradan uzak durmak için denemelik bir süre geçirilebilir ama her hâlükârda alışkanlığa evrilebilir ben tüm gün içen biriyim bu sebeple eni sonunda nefes darlığı yapabiliyor benim yaptığım sıkıntılı bir hareket o yüzdendir ki bu işe bulaşmaya heves edersen aktif olarak su tüketmen ve belli aralıklarda tüketmen yararına olur eğerki bir bağımlılığın yoksa hiç bulaşma paranı daha iyi şeylere harcaya bilirsin. (bunu da belirtmek isterim 2020 de boştaydım ve para olmadığı için her hangi bir şeyeni alamadım ve eni sonunda ben bunu niye içiyorum dedim ve sonrasında sigarayı da tiksindirip kendimden bitiridim denk gelirsem arkadaşlarıma yolluk alıyorum ama evde istek ve arzum yok kardeşim aktif sigara tiryakisi)

GirayHan

80+ Platinum
bunlar bilimsel makaleler değil yalnız. :D

bana uzun soluklu çalışma at.

var mı yok ?

ingilterede reçete ile satılıyor e-sigara devlet destekli hemde. bir iki altı boş makale ile e-sigara'nın zararlı olduğunu ispat edemezsiniz şu an. Ama normal sigaradan daha zararsız olduğu profesorler dahıl herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Normal sigaradan daha zararsız ise ve sigara yerine içilmesi daha sağlıklı ise insanlar daha az zararlıya yönlenir. Bu bile normal sigaradan e sigaraya geçmenin mantıklı olduğunun göstergesi zaten. sigara lobilerinin baskıları bunlar tutuşuyorlar millet tütünü bırakıp e-sigaraya geçecek diye.

bu yüzden de parayla satın aldıkları doktorlara sanki ispatlanmış gibi bir kaç makale yazdırıyorlar. Komedi.

Son düzenleme:

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
vladimiz putin
1 Adet Elektronik sigara, puff, vozol (artık ne diyorsanız ), yüzlerce paket sigaraya denk diye bir şey duyduğumu hatırlıyorum.

16 Yaşındasın, sanırım ortaokul ya da lise öğrencisisin. Daha çok çocuksun, gençsin. Yapma. Burada ki herkese inan, 1 fırtla, 1 kereyle başlar. Sonra hep bi sigara yakasın, bi duman çekesin gelir. Şuan sanırım o kafalardasın. Farkındayım, bunların aromaları aşırı güzel kokuyor, belki ağızda sigara kadar kötü koku bırakmıyordur ama ne gereği var.

E-Sigara, Düz sigara içeceğine farklı farklı sakızlar çiğne. Basit olanlardan değil, iyi, güzellerinden. Hem çene kası yaparsın, hem ciğerlerin temiz kalır.
animeli profilinle bu yazdıklarını ciddiye alamadım ya kusura bakma

eneskaya6

80+ Silver
İçme kardeşim daha gencsin başlama bu boka. Cevremde icipte ciğeri su toplayan var mecbur birakmak zorunda kaldı. Sigaradan daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Sigara cok uzun yillar sonra sorun cıkariyor ama e sigara 3-5 yılda bazi insanlarda direk patlak veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom