Arama sonuçları: *

1. Handle

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

aynen öyle şaka gibi 1 haftadır arayıp tarıyorum adam akıllı bi koltuk yok at ile deve değil altı üstü düzgün bir koltuk ama gel gör ki bi koltuk için bile 10k çıkartmak gerek galiba bugün
  2. Handle

arkadaş şaka gibi kocaeli gebzedeyim hocam çok sağol bu arada teşekkür ederim
  3. Handle

aynen bende o sorunları duyunca şüpheye düştüm en çok hoşuma giden kısmı ödeme olayı hiçbir sitede öyle bişey göremedim çünkü zaten kendi sitesinde bile diğer kartlara vade farkı var birtek maximum karta özel peşin fiyatına 9 taksit var başka biyerde öyle bişey bulacağımı zannetmiyorum. son...
  4. Handle

marka model var mı hocam kullandığının çünkü ikeanın buna benzer bir koltuğu daha var o bundan kötü ama bu biraz daha dolgulu çünkü
  5. Handle

aynen şimdi fark ettim ikeada 6 taksit varmış ama yine aylık 1k taksit oluyor şuan en uygun thunder pro gibi çünkü peşin fiyatına 9 taksit var 500 liraya denk geliyor benim için uygun ama memnun bırakır mı şüpheliyim beğenmezsem iade edebilirmiyim açılmış ürünü birde kredi kartı ile alınan...
  6. Handle

Hocam peşin fiyatına taksit varmış ama o bile fazla geliyor maalesef durumlar biraz sıkışık 1200 lira ödeyemem aylık 500 600 falan Max ödeyebilirim sedunanın thunder prosu mesela peşin fiyatına 9 taksit 500 lira falan oluyor aylık ama bazı insanlar alma falan dedi caydım bende 1739211126 183...
  7. Handle

Valla nakitim yok hocam taksit ile halledebileceğim bi ürün varsa bakayım 1739209496 Rahat edermiyim hocam bide fiyatlar nasıl
  8. Handle

Çalışma koltuğu arayışındayım yks ye çalışıyorum yemek sandalyesinde oturuyorum mecburen şuanda baya bel ağrıtıyor şu modeli buldum MILLBERGET https://www.ikea.com.tr/urun/millberget-murum-siyah-calisma-sandalyesi-70489394 Kullanan arkadaş varsa yapabilirler mi yada farklı bir öneriniz varsa...
  9. Handle

Çalışma Sandalyesi Önerisi

Ben kendi sitesine güveniyorum hiç sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  10. Handle

ben en ucuz bunu buldum 5200 https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi daha ucuzu yok herhalde şuanlık
  11. Handle

İndirimlerin olduğu aylar hangi aylar oluyor

Çalışma sanldayesi alıcam seduna thunder pro düşünüyorum bi kaç ay önce 3 bin küsür fiyatı vardı şimdi 5.5 k olmuş yakında indirimler olur mu sizce beklemeli miyim
  12. Handle

Bende thunder pro almayı düşünüyorum ama Hepsiburada da iyi olduğu kadar kötü yorum yapanda var kendi sitesinde alıp Peşin taksitle şansımı denicem sorun yaşayacağımı sanmıyorum güzel ürüne benziyor ama taksitli alışveriş iadesi nasıl oluyor bilmiyorum
  13. Handle

bilemiyorum dostum bende zaten buradaki insanlara soruyorum
  14. Handle

3.500 falan ama sedunanın sitesinde peşin fiyatına 9 taksit falan var ondan dolayı alıyorum 1739024642 plus ile normalin arasında fark yok demi birde kafalık ne kadar efektifdir acaba ona göre onu değerlendireyim 1739107584 Kullanıyor musun hocam uzun süreli kullanımda ne durumda 1739107741...
  15. Handle

thunder pro alamam hocam 5k falan diyor skagen almayı düşünüyorum ama 3 model var iki tanesinin kafalığı olmamasına rağmen biri diğerinde pahalı birininde kafalığı var bu kafalık pek işe yarıyor mu otururken şuan kullandığımda yok çünkü ondan dolayı işlevselliğini bilemiyorum arada kaldığım...
  16. Handle

hocam sendekinin kafalık kısmı var mı
  17. Handle

Zamanında 2700 liraya düşmüştü sıkışıktım şimdi alayım dedim çok zam gelmiş muadil bi ürün bakıyorum hocam bunun kafalıksız olanı 2700 lira çok bişey yarıyor mu eğer pek işlevi yok ise onu alayım.
  18. Handle

Evet. Zaten o yüzden konu açmak istedim. model olarak bu tarz bi model istiyorum ancak fiyat olarak daha makul bir şey önerirseniz değerlendireyim.
  19. Handle

https://app.hb.biz/5PzzVbyr8bP9 Şu tarz sandalye lazım fiyat perfomans olarak kaliteli bişey lazım Yks ye çalışıyorum tüm günüm neredeyse üzerinde geçicek. önerilerinizi bekliyorum
  20. Handle

Öneri BASKÜL ÖNERİR MİSİNİZ

Biraz pahalıymış hocam
Top Bottom