Neler Yeni

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Meto155
aynen şimdi fark ettim ikeada 6 taksit varmış ama yine aylık 1k taksit oluyor şuan en uygun thunder pro gibi çünkü peşin fiyatına 9 taksit var 500 liraya denk geliyor benim için uygun ama memnun bırakır mı şüpheliyim beğenmezsem iade edebilirmiyim açılmış ürünü birde kredi kartı ile alınan ürünün iadesi nasıl oluyor bilmiyorum borç tek seferde siliniyor mu
Çok tavsiye etmem hocam seduna thunder pro zamanla filelerinin sarktığını ve uzun süre oturunca bel ağrısı yaptığını duymuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz en fazla ne kadar hocam?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
aynısı değil ama buna çok benzer bi koltuk kullanıyorum (pc için) valla 1 yıl oldu kullanalı bazen belim ağrıyor çok iyi olduğunu söyleyemem ama fp ürünü olarak kullanılır hem belki bu daha rahattır bilemem
marka model var mı hocam kullandığının çünkü ikeanın buna benzer bir koltuğu daha var o bundan kötü ama bu biraz daha dolgulu çünkü

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
marka model var mı hocam kullandığının çünkü ikeanın buna benzer bir koltuğu daha var o bundan kötü ama bu biraz daha dolgulu çünkü
1739214526224.png
buydu reis

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Çok tavsiye etmem hocam seduna thunder pro zamanla filelerinin sarktığını ve uzun süre oturunca bel ağrısı yaptığını duymuştum.

Bütçeniz en fazla ne kadar hocam?
aynen bende o sorunları duyunca şüpheye düştüm en çok hoşuma giden kısmı ödeme olayı hiçbir sitede öyle bişey göremedim çünkü zaten kendi sitesinde bile diğer kartlara vade farkı var birtek maximum karta özel peşin fiyatına 9 taksit var başka biyerde öyle bişey bulacağımı zannetmiyorum.
son bütçe olarak 5k falan diyebilirim belki taksit falan işte yakın bir farkla 6k yada çıkabilirim

büyük ihtimalle konuyu açtığım koltuk daha iyi ama normal olarak 2 katından fazla fiyat farkı var

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Meto155
aynen bende o sorunları duyunca şüpheye düştüm en çok hoşuma giden kısmı ödeme olayı hiçbir sitede öyle bişey göremedim çünkü zaten kendi sitesinde bile diğer kartlara vade farkı var birtek maximum karta özel peşin fiyatına 9 taksit var başka biyerde öyle bişey bulacağımı zannetmiyorum.
son bütçe olarak 5k falan diyebilirim belki taksit falan işte yakın bir farkla 6k yada çıkabilirim

büyük ihtimalle konuyu açtığım koltuk daha iyi ama normal olarak 2 katından fazla fiyat farkı var
Hangi ildesiniz hocam sıfır kullanılmamış veya yeni alınmış ürünlere de bakıyım 2. elde

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
arkadaş şaka gibi
Hangi ildesiniz hocam sıfır kullanılmamış veya yeni alınmış ürünlere de bakıyım 2. elde
kocaeli gebzedeyim hocam
çok sağol bu arada teşekkür ederim

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Meto155
arkadaş şaka gibi

kocaeli gebzedeyim hocam
çok sağol bu arada teşekkür ederim
Ne demek hocam sıfırda çok bir şey bulunacağını sanmıyorum çünkü o bütçede kaliteli bir şey en azindan.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Ne demek hocam sıfırda çok bir şey bulunacağını sanmıyorum çünkü o bütçede kaliteli bir şey en azindan.
aynen öyle şaka gibi 1 haftadır arayıp tarıyorum adam akıllı bi koltuk yok at ile deve değil altı üstü düzgün bir koltuk ama gel gör ki bi koltuk için bile 10k çıkartmak gerek galiba bugün

Top Bottom