Arama sonuçları: *

1. H

Öneri DA Sistem 4 Upgrade

amd ekran kartı istemiyorum artık 1671906024 2. el tercih etmek istemiyorum çünkü mining patlayınca eldekileri çıkarmaya çalıştıkları için fiyatları düşük tutup iteklemeye çalıştıklarını düşünüyorum
  2. H

🔥İndirim XFX RX 6650XT 6650 LİRA! PNY 3060Tİ 9199 LİRA!

rtx 3060 12gb vardı 7449tl bence bu üründe gayet iyiydi gaming gecesinde, itopyada yıl sonu indiriminde bile aynı kart 7650tl idi bence yılbaşı gelmeden daha fazla düşeceğini sanmıyorum fiyatların.
  3. H

Öneri DA Sistem 4 Upgrade

Dostlar imzada yazılı olan DA sistemimi upgrade etmek için gaming gecesi ile ekran kartı ve işlemci aldım. Sizce iyi midir yoksa iptal mi etmeliyim ?
  4. H

Şoka Gelicek Olan Rampage Ürünler Ve Gelebilecek Olan Philips Gaming Ürünler

Şoktan aldığım x-jammer mouse kullanan biri olarak tam istediğim bir ürün. Aldığım günden beri gayet işimi görüyor ve oyunlarda sonuç tatmin edici. PUBG oynayanlar varsa PUBG özel ayarlarıda mevcut. Kötü yanı olarak çok fazla kir ve pislik tutuyor. Eğer bu yorumum size yardımcı olduysa rapor...
  5. H

İnternetten Windows 10 Pro Key Alma

ben yazılımbudurdan key alıyorum, arkama bakmadan kullanmaya devam ediyorum. Kafam rahat oluyor. Zaten binlerce lira harcanıyor bu sistemlere bir zahmet 20-30 lira verip key alırsınız artık. Sırf 20-30 lira için kalkıp kod mod uğraşamam tertemiz kodu girdim da-4 için yoluma devam ediyorum
  6. H

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

Haklı çıktınız hocam Allah razı olsun, maillerimi kontrol ettiğimde ups kargodan mail gelmiş kargo no bilgisi paylaşılmış. Gerçi hala istanbul sınırlarından çıkamamış ama olsun bunada şükür 1607347075 Arkadaşlar mutlaka mail adreslerinizi kontrol edin direkt olarak UPS den mail gelebiliyormuş...
  7. H

Yok kötü bir şey demedim araya sitcom gibi olmuş sinir stres kalmadı pamuk şekeri gibi oldum :D
  8. H

hemen kontrol edeyim hocam
  9. H

Sinirden gülüyorum birkaç kişi hala resimdeki aynı halıdan bende var diyor ya vallahi şaka gibi forum güler misin ağlar mısın kendimi bipolar gibi hissetmeye başladım, kime ne diyeceğimi şaşırdım
  10. H

aynen öyle olmamalı ama anlamıyorlar hocam işte
  11. H

Konuyla alakasız firma ve kişiler üzerinden tartışanlar mı dersiniz, okuduğunu anlamadan bekle diyenler mi dersiniz ne ararsanız var çorba oldu resmen Aklı yok fikri çok derler ya o misal.
  12. H

Hocam 2 hafta oldu zaten siz yazdıklarımı okumamışsınız belli ki benimle aynı tarihte aynı ürünü alan pek çok kişinin çoktan ürünlerini teslim aldılar alışverişleri sona erdi ben ve benle aynı durumda olanlar hala kargoya verilecek diye bekliyoruz. Siz hala bekleyeceksin diyorsunuz yazılanları...
  13. H

Hay çok yaşa arkadaşım anlatamıyorum 2 saattir mesele kargo değil ki çünkü daha ürünüm kargoya bile verilmemiş mesele sipariş sırasına uyulmaması düzensizlik kaos ortamı olması.
  14. H

Daha ben kargoya verilmedi diyorum siz bana nerede oturduğumu soruyorsunuz ? Aynı zamanda kargoya verilse arkadaş istanbuldadır ben başka ildeyim o ancak öyle olur. Ve ayrıca benim siparişim daha önce verilmiş dolayısıyla benim ürünümün daha önce kargoya verilmeli kaide bu şekildedir.
  15. H

Anlattıklarımdan yorumdakilerden çoğu kişi okuduğunu anlamadan yorum yapmışlar. Ben artık geç gelmesini bir kenara bıraktım, mesele ortadaki haksızlığı görsel materyal ile anlattım tane tane, aynı ürünün siparişi daha sonra verenin alışverişinin tamamlanmış olması, aynı ürünü daha önce sipariş...
  16. H

hayır kargoya verilmedi
  17. H

Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde...
  18. H

Rgb led seritler nasil yapistirilir

led arkasındaki bantlar bazen ısıdan düşüyor ben çift taraflı bant kullandım hatta a101 den almıştım hatta 9 lira mı neydi gayet iş görüyor
  19. H

Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

@Mehmet Yılmaz bende seninle aynı durumdayım kardeşim, 5-7 gün içerisinde kargoya verilir yazılmış bugün 7. iş günü ama hala ürünlerimiz hazırlanıyormuş
  20. H

DA-4 HARİKA İTOPYA ve OPERATÖR ŞİRKETİ(!)

Kardeşim sizin boş vaktiniz çok anlaşılan, bizim zamanımız kıymetli, firma tarafından taahhüt edilen 7 iş günü içerisinde ürünü kargoya teslim etmeyi yerine getiremedi, Tutamayacağı sözler vermeyecek o zaman. Referanslarına güvenerek sözlerini yerine getireceğini düşündüğümüz için olumsuz...
Top Bottom