Memnun kalmamış olabilirsiniz ama burası dağ başı değil kafanıza göre firmalara hakaret edemezsinizİtopyada daha bisey almam 24.11 2020 tarihinde ram aldim ve halen daha kargolanmadi aradim az önce bu hafta elimde olur diyorlar itopya kadar s3r3fsiz bir firma daha gormedim adamlar halen hic bir sorun yokmuş gibi sitesinden halen daha satis yapiyor ve 3 gün icinde kargo yaziyor benim siparisim daha kargolanmadin2 gun daha beklicem kargolanmazsa iptal edip 200 lira fazla verip baska yerden alacagim itopyadan bisey almayin hic bisey beceremiyorlar
Anlattıklarımdan yorumdakilerden çoğu kişi okuduğunu anlamadan yorum yapmışlar. Ben artık geç gelmesini bir kenara bıraktım, mesele ortadaki haksızlığı görsel materyal ile anlattım tane tane, aynı ürünün siparişi daha sonra verenin alışverişinin tamamlanmış olması, aynı ürünü daha önce sipariş veren ( ben) ürünü ise daha kargoya bile verilmemiş olması. Normal bir alışverişte bunun tam tersi olması gerekli.@Hemşirbey ve @Muhendis genc neden kızgın attığınızı öğrenebilir miyim ?
Siz buradaki haksızlığı dile getiriyorsunuz.Anlattıklarımdan yorumdakilerden çoğu kişi okuduğunu anlamadan yorum yapmışlar. Ben artık geç gelmesini bir kenara bıraktım, mesele ortadaki haksızlığı görsel materyal ile anlattım tane tane, aynı ürünün siparişi daha sonra verenin alışverişinin tamamlanmış olması, aynı ürünü daha önce sipariş veren ( ben) ürünü ise daha kargoya bile verilmemiş olması. Normal bir alışverişte bunun tam tersi olması gerekli.
Siteme girilmemiş ya da montaj yapan arkadaş daha hızlı montaj yapmış olabilir ne yapacaklar bu bitti ama bu sonra sipariş verildi diye bekleyecekler miAnlattıklarımdan yorumdakilerden çoğu kişi okuduğunu anlamadan yorum yapmışlar. Ben artık geç gelmesini bir kenara bıraktım, mesele ortadaki haksızlığı görsel materyal ile anlattım tane tane, aynı ürünün siparişi daha sonra verenin alışverişinin tamamlanmış olması, aynı ürünü daha önce sipariş veren ( ben) ürünü ise daha kargoya bile verilmemiş olması. Normal bir alışverişte bunun tam tersi olması gerekli.
sırf bu yüzden itopyadan alışveriş yapmıyorum bundan önce şipariş vermiştim 3 hafta gelmemişti Abdullah abi müthiş pc ler çıkartıyor fakat sırf itopya olduğundan dolayı almıyorumBenim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın
Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
Bu konuda haklısınız.İtopya adamı dert sahibi eder
monitör aldım bugün 10. gün daha ne kargo var ne bişi
napıyosunuz ben anlamıyorum ki gidip monitörü yeniden mi üretiyonuz
mail atıyorum geç dönüyolar kopyala yapıştır cevaplar filan
internet alışverişinin en ilgisiz mağazası ve de en geç ürün ileten
bir daha imkansız alışveriş yaptırmam çevremdekilere de yaptırmam
şimdi kimse burada acıtasyon yapmasın yok yüzlerce sistem satıyor filan diye
incehesap da satıyor gamegarajda satıyor teknobiyotik de satıyor diğer siteler de satıyor canavar gibi çalışıyor adamların kargo sistemi
hayır gecikmeye eyvallah da 1 monitöre nasıl 2 hafta bekletiyosun aga şaka mısın ??
Daha ben kargoya verilmedi diyorum siz bana nerede oturduğumu soruyorsunuz ? Aynı zamanda kargoya verilse arkadaş istanbuldadır ben başka ildeyim o ancak öyle olur. Ve ayrıca benim siparişim daha önce verilmiş dolayısıyla benim ürünümün daha önce kargoya verilmeli kaide bu şekildedir.Siz buradaki haksızlığı dile getiriyorsunuz.
Bu bir "ifşa" değildir.
Sizden önce alan arkadaş nerede oturuyor ? Siz nerede oturuyorsunuz ?
Daha ben kargoya verilmedi diyorum siz bana nerede oturduğumu soruyorsunuz ? Aynı zamanda kargoya verilse arkadaş istanbuldadır ben başka ildeyim o ancak öyle olur. Ve ayrıca benim siparişim daha önce verilmiş dolayısıyla benim ürünümün daha önce kargoya verilmeli kaide bu şekildedir.
Siteme girilmemiş ya da montaj yapan arkadaş daha hızlı montaj yapmış olabilir ne yapacaklar bu bitti ama bu sonra sipariş verildi diye bekleyecekler mi
Hay çok yaşa arkadaşım anlatamıyorum 2 saattir mesele kargo değil ki çünkü daha ürünüm kargoya bile verilmemiş mesele sipariş sırasına uyulmaması düzensizlik kaos ortamı olması.Buradaki sorun bence kargodan ziyade müşteri hizmetleri.