Ayriyetten depo değiştiriyorsun. Zor işler hocam bunlar bu kadar fevri olmayın. Adamlar size inat yapmıyordur yani, 1 hafta bekleyen itopya ifşa, itopya dolandırıcı, mahkemeye gidicem. Ağzına geleni saydırıyor, 26. ‘Da alan biri teslim aldı ben 25.’de verdim daha kargoya verilecek ben niye böyle bi konu açmadım?Birazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ?
Orası İtopya'nın sorumsuzluğu.Dostum empati yapılsa bile ben olsam madem çok iş yapıyorum çalışanı arttırırm bir kez alan nefret edip bir daha almasın mı
Şu anlaşılmalı ki son kullanıcı kaç tane satılmış bu onu ilgilendirmez amazon dünyanın en büyüğü diyebiliriz adam sana itopyadan hızlı getiriyor ona göre planlaması olması lazım500den fazla bilgisayarı yan yana koy.Sonra hepsini ekibin kaç kişiyse onlarla birlikte montajlamaya başla.İlk bilgisayar montajlandı.Kargoya verdin.Adamın evi yakın.Önce ona gitti.Peki.2.ye 3. 4. ye geçelim.Onlarıda montajladık geriye sadece 996 bilgisayar daha kaldı ve senin bilgisayarın atıyorum 678. bilgisayar.Sadece Da-4 mü satılıyor İtopyada?Hayır.Onlarında montajı var.Onlarında kargo işlemleri var.Sakin olmalı ve böyle düşünmelisin.O zaman böyle bir konu açmak zorunda kalmazdın.
Diğerinin erken gelmesi derken ?Diğerinin erken gelmesinin sebebi diğer sistem toplayan kişinin daha hızlı toplaması yüzünden olabilir mi acaba?
Arkadaştan 30 dk sonra verilen siparişDiğerinin erken gelmesi derken ?
vallahi parayı yayıncılara gömerken çok rahatlarBirazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ?
Yayıncı ol sanada gömsünler.(Kolaysa)vallahi parayı yayıncılara gömerken çok rahatlar
Yarası olan gocunuyor bro normal şeylerHayır neden böyle iddialı bir başlıkla konu açıyorsunuz anlamıyorum
Amazonla itopyayı karşılaştırmak büyük yanlış olur.Amazon dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden birisi.Onbinlerce kargolama istasyonları,depoları var.İtopyanınsa sadece 2 şubesi.Belki müşteriyi ilgilendirmez.O zaman benim ürünüm halen gelmedi ben bunu iptal etmek istiyorum demek gibi bir seçeneğide var.Şu anlaşılmalı ki son kullanıcı kaç tane satılmış bu onu ilgilendirmez amazon dünyanın en büyüğü diyebiliriz adam sana itopyadan hızlı getiriyor ona göre planlaması olması lazım
Adamlara da yazık bir arkadaşın siparişi pazar günü ulaştıBen agresif bir tutum sergilediğinizi düşünüyorum yani yüzlerce sipariş var montaj yapan bir sürü çalışan var bunun üstüne depo taşıma efsane cuma diğer sistemler vs. eklenince hafta sonu bile mesai yapıyorlar ve karşılığında linç yiyorlar.
Amazon büyük bir şirketse itopyaya görede kat ve kat sipariş alıyor matematik her yerde geçerliAmazonla itopyayı karşılaştırmak büyük yanlış olur.Amazon dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden birisi.Onbinlerce kargolama istasyonları,depoları var.İtopyanınsa sadece 2 şubesi.Belki müşteriyi ilgilendirmez.O zaman benim ürünüm halen gelmedi ben bunu iptal etmek istiyorum demek gibi bir seçeneğide var.