Neler Yeni

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yayıncı ol sanada gömsünler.(Kolaysa)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarası olan gocunuyor bro normal şeyler :)
senin benim gibisine bakmazlar
eğer popülersen sana sponsor diye bağırırlar
ama bi dükkan daha açak
kargolama için eleman alak
yoooo
reteiks üçbindoksan verdik yayıncılara ho kafasındalar

Amazon büyük bir şirketse itopyaya görede kat ve kat sipariş alıyor matematik her yerde geçerli
amazon çok iyi getiriyor ama
adamlar gayet iyi

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Yıllardır aynı İtopya, değişen bir şey yok.
Bunu göze alarak alışveriş yapmalısınız,
Bilmeyen yok zaten İtopya'nın ilgisizliğini.
Size hak veriyorum bu konuda.

Bu arada fotodaki halı bizimkinden,
Güzel halı fazla ayak izi yapmıyor, öneririm.
Bizdede var lan o halı .

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Amazon büyük bir şirketse itopyaya görede kat ve kat sipariş alıyor matematik her yerde geçerli
Burda oran önemli.İtopyanın depo ve kargo bölümüyle aldıkları siparişler arasındaki orantı aynı mı amazonla?Evet belki milyon kat daha fazla sipariş alıyor fakat ona göre ayarlanmış depoları çalışan sayıları var.Amazon artık bir çatı şirketi onu bir teknoloji marketi ile karşılaştırmak doğru değil.Burda itopyayı savunmuyorum yeni bayiler yeni depolar açılabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Burda oran önemli.İtopyanın depo ve kargo bölümüyle aldıkları siparişler arasındaki orantı aynı mı amazonla?Evet belki milyon kat daha fazla sipariş alıyor fakat ona göre ayarlanmış depoları çalışan sayıları var.Amazon artık bir çatı şirketi onu bir teknoloji marketi ile karşılaştırmak doğru değil.Burda itopyayı savunmuyorum yeni bayiler yeni depolar açılabilir.
Şuan savunmuş oluyorsun ama bende diyorum yeni bayiler depolar ve çalışanlar olmalı diye itopya 1 senedir olan bir firma değil

donanım arşivi biri itopya ifşa konusu açar
itopya : sinek mi vızıldıyor?
Geceleri sinekler rahatsız eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın

Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
Almayın abi itopyadan bir şey alanların çoğu da memnun değil zaten o kadar yoğunlukta hızlı çalışma olur illa parçalar bozulur sarsılır parçaları tek tek alın 200 300 pahalı alın bari kafaniz rahat olur

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orası İtopya'nın sorumsuzluğu.
Türkiye'de bir ün kazanmış bir firma.
evet yayıncılar sayesinde ün kazandı bende reklamı bassam bende ünlü olurum itopya Abdullah abi olmasa ayakta kalamaz pc lere kötü parça takan sorumsuz bir firma

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Almayın abi itopyadan bir şey alanların çoğu da memnun değil zaten o kadar yoğunlukta hızlı çalışma olur illa parçalar bozulur sarsılır parçaları tek tek alın 200 300 pahalı alın bari kafaniz rahat olur
Ne alaka şimdi ben ve bir çok tanıdığım itopyadan alışveriş yaptık daha iyi bir alışveriş yapmadım diyeyim size

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Şuan savunmuş oluyorsun ama bende diyorum yeni bayiler depolar ve çalışanlar olmalı diye itopya 1 senedir olan bir firma değil
Hocam,empati kuruyorum babamın şirketi değil niye savunayım.Yapmayın bu kadar allah aşkına herşeyden kötü bir şey bulmayın.Arkadaşın kargosu geç gelicek diye niye burda gereksiz tartışıyoruz.Çözümümüz de yok sadece boş konuşuyoruz.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Firmayı Eleştirmek Yerine Firmaya Hakaret Etmek
İtopyada daha bisey almam 24.11 2020 tarihinde ram aldim ve halen daha kargolanmadi aradim az önce bu hafta elimde olur diyorlar itopya kadar s3r3fsiz bir firma daha gormedim adamlar halen hic bir sorun yokmuş gibi sitesinden halen daha satis yapiyor ve 3 gün icinde kargo yaziyor benim siparisim daha kargolanmadin2 gun daha beklicem kargolanmazsa iptal edip 200 lira fazla verip baska yerden alacagim itopyadan bisey almayin hic bisey beceremiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,643
Üyeler
162,722
Son üye
piricat
Top Bottom