Neler Yeni

Yardım AMAZON HESABIMI KAPATTI VE SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİ

erentpz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Topuz
banka ödemeyi aynı gün yapmadı beklemeye mi aldı acaba. banka hareketlerine baktın mı? Satın alımdan sonra bu işlem bana ait değildir diyip banka mobil uygulamasından bildirimde bulundun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da tanımadığından birinden gift card veya indirim kodu falan kullandın mı hiç alışveriş yaparken?
İndirim kodu kullanmadım banka ödemeyi aynı gün aldı - bakiye olarak geçti bildirimde bulunmadım hala - bakiye olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ücreti iade ettilerse o kargo size ulaşmaz hocam merak etmeyin.
Bu mail geldi ama iadeye ait herhangi bir bildirim almadım bankadan gözükmüyor da iade

Nezha

80+ Bronze
İndirim kodu kullanmadım banka ödemeyi aynı gün aldı - bakiye olarak geçti bildirimde bulunmadım hala - bakiye olarak gözüküyor
O zaman ya hatalı banladılar ya da 1.1.1.1 warp/vpn/vds/vps falan açtın. Bilmeden bunlardan biri ile alışveriş yaptın. Alışverişin şüpheliye düştü hesabın askıya alındı.

erentpz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Topuz
O zaman ya hatalı banladılar ya da 1.1.1.1 warp/vpn/vds/vps falan açtın. Bilmeden bunlardan biri ile alışveriş yaptın. Alışverişin şüpheliye düştü hesabın askıya alındı.

Vpn kullanmadığıma eminim yanlışlık var diye düşünüyorum yaşayan faklı bir kişi vardır belki diye açtım konuyu yazan olursa konuşuruz yine teşekkürler yorumlarınız için

Top Bottom