Neler Yeni

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın

Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
2 Kere alışveriş yaptım kargo konusunda sıkıntılı bir firma şu müşteri hizmetlerini satış sonrası destekleri ve kargo işini çözseler türkiye de en iyi bilgisayar üzerine internet sitesi bence.

Apoo

80+
Birazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ? :)
senin eğer türkiye çapında tanınan bir mağazan varsa ve bu mağazanda bir kampanya başlatıyorsan bu gibi durumları ön görmelisin ve hazırlıklı olmalısın. ek olarak basit çözümlerle de bu gibi durumların önüne geçilebilir. Çalışan sayısını artırmak gibi mesela.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Birazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ? :)
Yapamayacaktıysa anlaşmıcaktı. Bu işin empatisi yok.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
2 Kere alışveriş yaptım kargo konusunda sıkıntılı bir firma şu müşteri hizmetlerini satış sonrası destekleri ve kargo işini çözseler türkiye de en iyi bilgisayar üzerine internet sitesi bence.
Fiyatları falan güzel aslında kargosuda iyi aslında kargoya vermek problem orda

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
İtopya ile geçmişte sorun yaşamayan bir tek ben varım galiba

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Tartışmaya girmeyeceğim ben uyardım devam edin siz itopya şu an "aaa bize hakaret etti hemen kargosunu iletelim" diyor siz terbiyenizi bozmaya devam edin
Sen kimsin 0glum bak işine sanane itopyanin sahibimisin

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın

Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
knk sipariş sırası diyorsun ama en fazla 1 gün var zaten aranızda adamlar bütün siparişleri sıraya sokacak değil ya

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mağazadan siparişi alanlar internetten verenlere göre daha üstün oluyor gittim aldım kargo işine kalırsan zaten uyuşuklar bekleyip duruyorsun bunun açıklanacak bir durumu yok İtopyanın personel sayısını arttırması lazım
bunun üzerine seneye stajımı tamamlamak için itopya'ya giriyorum sizi bu yoğunluktan kurtaracağım dostlar 😎

Son düzenleme:

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Mailini kontrol et hocam sitede daha kargo bekliyor gözüküyor ama ups den mail geldi
Haklı çıktınız hocam Allah razı olsun, maillerimi kontrol ettiğimde ups kargodan mail gelmiş kargo no bilgisi paylaşılmış. Gerçi hala istanbul sınırlarından çıkamamış ama olsun bunada şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar mutlaka mail adreslerinizi kontrol edin direkt olarak UPS den mail gelebiliyormuş, spam kutunuzu kontrol edin, 13 gün sonunda UPS kargoya verilmiş artık kargomuz önce Allaha sonra UPS kargoya emanet inşallah kazasız belasız herkes beklediği ürünlere kavuşur

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Haklı çıktınız hocam Allah razı olsun, maillerimi kontrol ettiğimde ups kargodan mail gelmiş kargo no bilgisi paylaşılmış. Gerçi hala istanbul sınırlarından çıkamamış ama olsun bunada şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar mutlaka mail adreslerinizi kontrol edin direkt olarak UPS den mail gelebiliyormuş, spam kutunuzu kontrol edin, 13 gün sonunda UPS kargoya verilmiş artık kargomuz önce Allaha sonra UPS kargoya emanet inşallah kazasız belasız herkes beklediği ürünlere kavuşur
Bende de aynisi merak etme :) demistim mail önemli :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,219
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom