daha firmanın müşteri hizmetlerinin bilgisi yok ne zaman kargolayacakları hakkındaBu konuda haklısınız.
Fakat açılan konu ile ilgisi yok
WTCN yayınında bütün ürünler Cumartesi günü kargoya verilecek demişti.
Ne kadar doğrudur bilemem.
Müşteri hizmetlerinin şöyle bir görevi var:Hay çok yaşa arkadaşım anlatamıyorum 2 saattir mesele kargo değil ki çünkü daha ürünüm kargoya bile verilmemiş mesele sipariş sırasına uyulmaması düzensizlik kaos ortamı olması.
Biraz farklısı ama aynı desenlisi bizde de var çok güzel sıkıldığım zaman desenden desene zıplıyorumYıllardır aynı İtopya, değişen bir şey yok.
Bunu göze alarak alışveriş yapmalısınız,
Bilmeyen yok zaten İtopya'nın ilgisizliğini.
Size hak veriyorum bu konuda.
Bu arada fotodaki halı bizimkinden,
Güzel halı fazla ayak izi yapmıyor, öneririm.
Şunlar var bir bak istersen dahası var.her kez çok ürün satıyor demişte incehesap itopya'dan daha fazla ürün satıyor kargoluyor ama onlarda sıkıntı yok ve müşteri memnuniyeti çok çok daha iyi
Bu müşterinin düşünmesi gereken bir durum değil hocam milyarlar kaldiriyorsan ona göre sistem yapican iş yerinde neden empati yapalım onlar empati yapıp zor durumdakilere yardım mi ediyor,Birazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ?
bence şahsen itopyaya bin basar incehesap. adamlar diyelim kulaklık aldım 1 sene sonra ped söküklük var yani bozulmaya başladı ped gönderiyorlar ücretsiz ve değişim hemen yapıyorlar arzıla ürün yollandı mı değişim kolaylıkla yapılıyor itopyaya git o süreç baya uzuyor tabi yaparsalar.Şunlar var bir bak istersen dahası var.
Hızlı gönderiyor fakat kullanılmış/sorunlu ürün gönderiyor.
Yardım - İnceHesap rezilliği!
Normalde çok sevdiğim bir firma olan incehesap son 1 ay içinde beni hüsrana uğrattı. 14 Eylül'de ekran kartımı iade edip ve para iadesini beklemeye başlamıştım. Aradan 18 gün geçti ve az önce kapıma kurye gelip bana İnceHesap kutusunu uzattı. İçini açtığımda ne göreyim, ekran kartını test edip...forum.donanimarsivi.comİncehesap Rezilliği ?
Dostlar neredeyse 2-3 haftada gamin gecesinden ürünleri topladım. Asus prime b460m-k bir anakart aldık güzel şöyle böyle filan MSI Forge 100R de bir kasa aldım imzamdaki ürünlerin çoğunu da yine oradan aldım ama donanımsal sıkıntı çıkmadı kutuları fılan yırtık geldi bazılarının. Neyse 3 gündür...forum.donanimarsivi.com
daha firmanın müşteri hizmetlerinin bilgisi yok ne zaman kargolayacakları hakkında
wtcn ne bilsin
yani sözün özü itopya git gide kendini batırıyor gamegentr ve qp bilişim gibi siteler sponsoru sağlam bastıkları vakit itopyanın tahtı el değiştirir
Adamların geç kargo yollaması yüzünden eleştiriyorsunuz o söylediğiniz siteler itopyanın yarısı kadar satış yapamıyor belki o yüzden 3 4 günde geliyordur kargolarınız ?bence şahsen itopyaya bin basar incehesap. adamlar diyelim kulaklık aldım 1 sene sonra ped söküklük var yani bozulmaya başladı ped gönderiyorlar ücretsiz
kardeş yarı kardar abartma itopya pc tabanlı ama İncehesap beyaz eşyadan telefona bilgisayar parçaları satıyor yani çok daha fazla teknolojik alet satıyor ve itopya daha az satıyordur incehesaba göreAdamların geç kargo yollaması yüzünden eleştiriyorsunuz o söylediğiniz siteler itopyanın yarısı kadar satış yapamıyor belki o yüzden 3 4 günde geliyordur kargolarınız ?
Siz bu algı ile yorum yapmaya devam edin.Bu müşterinin düşünmesi gereken bir durum değil hocam milyarlar kaldiriyorsan ona göre sistem yapican iş yerinde neden empati yapalım onlar empati yapıp zor durumdakilere yardım mi ediyor,