Neler Yeni

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Siz hep İtopya’yı suçluyorsunuz da, kargo firmalarının da bir kargo alma kapasitesi var. İtopya “al abi 1000 tane kasa” diyince X kargo firması “hemen abi” demiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
da3 sistemini almıştım 3 ay önce tam 20 günde geldi aynı bende senin gibiydim her gün arıyordum stres yapmıştım ama merak etme gelecektir.

BTUHN

80+
Bu konuda haklısınız.
Fakat açılan konu ile ilgisi yok :)
WTCN yayınında bütün ürünler Cumartesi günü kargoya verilecek demişti.
Ne kadar doğrudur bilemem.
daha firmanın müşteri hizmetlerinin bilgisi yok ne zaman kargolayacakları hakkında
wtcn ne bilsin

yani sözün özü itopya git gide kendini batırıyor gamegentr ve qp bilişim gibi siteler sponsoru sağlam bastıkları vakit itopyanın tahtı el değiştirir

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hay çok yaşa arkadaşım anlatamıyorum 2 saattir mesele kargo değil ki çünkü daha ürünüm kargoya bile verilmemiş mesele sipariş sırasına uyulmaması düzensizlik kaos ortamı olması.
Müşteri hizmetlerinin şöyle bir görevi var:
Müşterinin sinirini almak ve rahatlatmak. Bunu yapmazsan kimse senden alışveriş yapmaz. Banggood olsun Ali olsun Amazon olsun hepsinde müşteri hizmetleri 10 numara ve size malınızı güvende olduğunu veya iade vs. de sorun çıkarmayacaklarını anlatıp/gösterip rahatlatıyorlar.
İtopya'da ise 1 saat müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun, müşteri hizmetleri yüzüne kapatıyor vs. Kimse kusura kalmasın böyle olmaz arkadaşlar. Müşteri her şeyden önce gelir. Bu gidişle İtopya'nın alışveriş sayıları azalır ben söyleyeyim. Umarım düzene oturturlar.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yıllardır aynı İtopya, değişen bir şey yok.
Bunu göze alarak alışveriş yapmalısınız,
Bilmeyen yok zaten İtopya'nın ilgisizliğini.
Size hak veriyorum bu konuda.

Bu arada fotodaki halı bizimkinden,
Güzel halı fazla ayak izi yapmıyor, öneririm.
Biraz farklısı ama aynı desenlisi bizde de var çok güzel sıkıldığım zaman desenden desene zıplıyorum :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Bazı arkadaşlar yazmış empati diye. Firma zaten kendi 7 iş günü diye süre belirliyorsa hesabını ona göre yapmalı. Ben parasını ödüyorsam belirttikleri hizmeti almak isterim ki birçok firma 2-3 işgününde teslim ediyor. 500 tane sipariş diyorsunuz zaten bu sistemlerin alıncağı belli yani hazırda 100 tane tutanılırler kalanıda özelleştirilip sonra toplanır misal. Yada kampanya sistemlerinde veriliş süresini 15 yazarsın sipariş verende bunu bilip ona göre sipariş verir. Burada sorumsuzluktan başka bir şey yoktur savunulcak birşeyde yok. Millet parasıyla rezil oluyor

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
her kez çok ürün satıyor demişte incehesap itopya'dan daha fazla ürün satıyor kargoluyor ama onlarda sıkıntı yok ve müşteri memnuniyeti çok çok daha iyi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
her kez çok ürün satıyor demişte incehesap itopya'dan daha fazla ürün satıyor kargoluyor ama onlarda sıkıntı yok ve müşteri memnuniyeti çok çok daha iyi
Şunlar var bir bak istersen dahası var.
Hızlı gönderiyor fakat kullanılmış/sorunlu ürün gönderiyor.

BeKeAz

80+ Bronze
Birazcık empati yapalım.
İtopya'nın sahibisin DA ile bir sistem çıkarıyorsun.
Stoğu 500 olarak belirliyorsun. 1 günde 500 kişi senden bilgisayar alıyor.
Bu bir de indirimlerle neredeyse aynı zamana denk geliyor.
Yeni mağaza açılışın var.
Hepsini aynı anda yapabilir misin ? :)
Bu müşterinin düşünmesi gereken bir durum değil hocam milyarlar kaldiriyorsan ona göre sistem yapican iş yerinde neden empati yapalım onlar empati yapıp zor durumdakilere yardım mi ediyor,

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Şunlar var bir bak istersen dahası var.
Hızlı gönderiyor fakat kullanılmış/sorunlu ürün gönderiyor.
bence şahsen itopyaya bin basar incehesap. adamlar diyelim kulaklık aldım 1 sene sonra ped söküklük var yani bozulmaya başladı ped gönderiyorlar ücretsiz ve değişim hemen yapıyorlar arzıla ürün yollandı mı değişim kolaylıkla yapılıyor itopyaya git o süreç baya uzuyor tabi yaparsalar.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
daha firmanın müşteri hizmetlerinin bilgisi yok ne zaman kargolayacakları hakkında
wtcn ne bilsin

yani sözün özü itopya git gide kendini batırıyor gamegentr ve qp bilişim gibi siteler sponsoru sağlam bastıkları vakit itopyanın tahtı el değiştirir
bence şahsen itopyaya bin basar incehesap. adamlar diyelim kulaklık aldım 1 sene sonra ped söküklük var yani bozulmaya başladı ped gönderiyorlar ücretsiz
Adamların geç kargo yollaması yüzünden eleştiriyorsunuz o söylediğiniz siteler itopyanın yarısı kadar satış yapamıyor belki o yüzden 3 4 günde geliyordur kargolarınız ?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Adamların geç kargo yollaması yüzünden eleştiriyorsunuz o söylediğiniz siteler itopyanın yarısı kadar satış yapamıyor belki o yüzden 3 4 günde geliyordur kargolarınız ?
kardeş yarı kardar abartma itopya pc tabanlı ama İncehesap beyaz eşyadan telefona bilgisayar parçaları satıyor yani çok daha fazla teknolojik alet satıyor ve itopya daha az satıyordur incehesaba göre

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu müşterinin düşünmesi gereken bir durum değil hocam milyarlar kaldiriyorsan ona göre sistem yapican iş yerinde neden empati yapalım onlar empati yapıp zor durumdakilere yardım mi ediyor,
Siz bu algı ile yorum yapmaya devam edin.

Top Bottom