Arama sonuçları: *

1. Hikoreis

Sistemim ne kadar eder?

4500 rx590 satsanız. 3600'ü 1200 satsanız. Ramlari 500 satsanız. Aanakart 480 fln satsanız. Kasa ile Psuyu 500 satsanız. Toplam:7180 tl etti pazarlık payı vb herhalde 6.9k tutar.
  2. Hikoreis

Sistemim ne kadar eder?

6,5k.
  3. Hikoreis

Oyun kolu önerisi yaparmısınız

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-snopy-rampage-sg-r218-kablolu-ps3-pc-fiyati,83483379.html
  4. Hikoreis

Paramı nereye harcamalıyım ?

Size bağlı bir durum. 6k pc alıp ilerleyen zamanlarda para biriktiripde alabilirsiniz oculus quest.
  5. Hikoreis

Yardım İTOPYADAN MONİTÖR alacağım, sorularım var

2500 tl'ye 27 inç 2k ve ıps bir monitör alınabiliyor. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-hp-x27i-8gc08aa-27-4ms-qhd-freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,848708275.html Ben almazdım sahsen o paraya
  6. Hikoreis

Gizerler.com güvenilir mi??

Peki teşekkürler.
  7. Hikoreis

Gizerler.com güvenilir mi??

Arkadaşlar merhaba ben alışveriş yapıcaktım ama site ne kadar güvenilir emin olamadım gizerler.com güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan oldumu olduysa kaç günde geldi ürün düzgün geldi mi?
  8. Hikoreis

Bu sistemi satmak istesem ne kadar eder ?

Bu sistemi toplarken tam olarak aklınızda ne vardı acaba. Ekran kartı düşük işlemci yüksek anakart yüksek ssd en iyi ssd'lerden biri ramlarin fiyatı işlemciyle aynı neredeyse tam olarak neye göre topladınız bu sistemi.
  9. Hikoreis

İncehesap ekran kartı stok sorunu

Psu ssd değişmeli.
  10. Hikoreis

Bime gelen masa alınır mı?

Bime 13 ocakta gelicek olan masa alınır mı? Masanın ölçüleri nasıldır küçükse almam.
  11. Hikoreis

150 TL Bütçem var Hepsiburada'dan ne alabilirim?

Oda aksesuarı fln alabilirsin. 1609863143 Fazlasıyla yetiyor 5m merak etme.
  12. Hikoreis

QP Bilişim güvenilir mi?

Güvenilirdir merak etmeyin.
  13. Hikoreis

Bedavadan 10 tllik steam kod alabileceğim yer varmı?

O zmn bilmiyorum hocam.
  14. Hikoreis

Bedavadan 10 tllik steam kod alabileceğim yer varmı?

Toslada kampanya var. Ordan arkadaşlarını kayıt ettirerek steam kod alabiliyorsunuız 30tlye yakın.
  15. Hikoreis

Akülü araba önerisi 1.700TL

Dolu sahara modelinin yorumlaır iyi ancak akü hızlı bitiyormuş. Diğer üründe öyle yorumlar yok hangisi hoşunuza giderse onu alın kardeşinizede gösterebilirsiniz hangisi daha güzel diye.
  16. Hikoreis

Akülü araba önerisi 1.700TL

https://www.trendyol.com/babyhope/akulu-kumandali-araba-audi-12v-p-41995265?boutiqueId=495244&merchantId=120104&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.50.7...
  17. Hikoreis

Yardım Incehesap ne kadar güvenilir?

Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
  18. Hikoreis

Yerleri istanbulda.
  19. Hikoreis

5 6 günde getiriyolar kagoyu. Site gayet güvenilir.
Geri