Yardım Incehesap ne kadar güvenilir?

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Incehesaptan 8k bandında bir pc almayı düşünüyorum bu site ne kadar güvenilir? Müşteri hizmetleri nasıl? Yakın zamanda alışveriş yapan varsa ne kadar sürede ürün size ulaştı? Ilk kez internetten bu kadar yüksek meblağlı bir alışveris yapıcam sorun yaşamak istemiyorum.

Incehesaptan 8k bandında bir PC almayı düşünüyorum bu site ne kadar güvenilir? Müşteri hizmetleri nasıl? Yakın zamanda alışveriş yapan varsa ne kadar sürede ürün size ulaştı? Ilk kez internetten bu kadar yüksek meblağlı bir alışveris yapıcam sorun yaşamak istemiyorum.
Güvenilir

5 6 günde getiriyolar kagoyu. Site gayet güvenilir.

5 6 günde getiriyolar kagoyu. Site gayet güvenilir.
Ana merkez nerde bilmiyorum, istanbul silivride oturuyorum bu yüzden verdiğiniz sürenin uzayacağını tahmin ediyorum.

Incehesaptan 8k bandında bir PC almayı düşünüyorum bu site ne kadar güvenilir? Müşteri hizmetleri nasıl? Yakın zamanda alışveriş yapan varsa ne kadar sürede ürün size ulaştı? Ilk kez internetten bu kadar yüksek meblağlı bir alışveris yapıcam sorun yaşamak istemiyorum.
Toplu alışveriş yaptığında sana gelmesi uzun sürüyor montaj gerektirmeyen ürünler almanı daha çok öneririm

guvenilir ben aldım sistem 1 hafatda geldi gayet mukemmle

Daha bu hafta anakart ve ssd'mi aldım.
Anakart ertesi gün kargodaydı fakat ssd'yi haftasonu sipariş verdiğim için gecikti.
Mesaj attım durumla ilgili,10 dakika içinde cevap verdiler.

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri