Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Yardım Hepsi Burada Steam Kodum Ne Zaman Gelir?

Ben aldığımda (mayıs ayı) 1-2 dakikaya gelmişti. İndirimler başladığı için yoğunluktan gecikme olmuş olabilir. En kötü 24 saate gelir dediklerine göre.
  2. I Auditore I

Yardım Hepsi Burada Steam Kodum Ne Zaman Gelir?

Spam kutuna baktın mı belki oraya düşmüş olabilir.
  3. I Auditore I

2124 steam puanı ile ne yapılabilir.

1. Soru : Rozet veya avatar çerçevesi alabilirisin. Dükkana gir ve keyfine göre seç. 2.Soru: Steam guardı yeni mi aktif ettin yani üzerinden 15 gün geçmedi mi daha? Bende guard var ve yeşil gözüküyor.
  4. I Auditore I

Şoka Gelicek Olan Rampage Ürünler Ve Gelebilecek Olan Philips Gaming Ürünler

Bir kaç gün öncede Everest Klavye ve Mouse gelmiş sanırsam.
  5. I Auditore I

İnceHesap Dolandırcılığı (Ayıp'ı)

Şuan baktım stok var gözüküyor.
  6. I Auditore I

[Rehber] İncehesap Gaming Gecesi Ürünlerinin Değerlendirmesi- 29 Mayıs

ben bu akşam için mikrofonlu kulaklık bekliyorum (150 tl civarı biraz zor gibi de ) gelirse alabilirim bi ara 120 tl ye james donkey kulaklık satıyorlardı.
  7. I Auditore I

[Rehber] İnce Hesap'taki Gaming Geceleri Gerçekleri!!

bu indirim olalı nerdeyse 1 ay olmuştur ama gerçekten o kadar şaşırdım ki bu (güya gerçek fiyatı) nı görünce kaydetmiştim, bu konuyu görünce de atayım dedim 3-4 ay önce bu gösterdikleri gerçek fiyata rx580 li sistem toplanıyordu . İndirimli fiyatına lafım yok fiyatı yine iyi ama güya gerçek...
  8. I Auditore I

İnce hesap tam bir fiyasko mu

hayırlı olsun
  9. I Auditore I

Gaming Gecesi Olmayacak mı?

sokağa çıkma yasağı sebebiyle bugün de dahil 2 hafta incehesap gaming gecesi olmayacakmış yani 8 mayısa kadar.
Top Bottom