I Auditore I
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bir kaç gün öncede Everest Klavye ve Mouse gelmiş sanırsam.
X jammer
Kesinlikle önermem. Instant 725 kullanıyor ve rezil bir sensör. Katar Pro alabilirsiniz.Bu mu? Önerir misiniz?Rampage Rm-k27 X-Jammer Rgb Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k27 X-Jammer Rgb Mikrofonlu Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulaklık olanı soruyordumKesinlikle önermem. Instant 725 kullanıyor ve rezil bir sensör. Katar Pro alabilirsiniz.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
X-Jammer mouse, monitör ve koltuk alınmaz. G314, SPK klavye ve Philips gamepad alınabilir güzel ürünler.
O da alınmaz kiKulaklık olanı soruyordum
610S alınmaz, Momentum alınabilir.ayy acaba jd 610s klavye yerine bu klavye mi alsam
özellikle haxballda dizüstü klavyesine alıştım onun haricinde sadece piranha klavyede oynadım.
610s mi momentum mu
Sensör o fiyata iyi aslında tek eksisi 125hz olması 80 100tl arası iyi bir sensör monitör neden alınmazki o fiyata gayet iyi koltukta öyleKesinlikle önermem. Instant 725 kullanıyor ve rezil bir sensör. Katar Pro alabilirsiniz.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
X-Jammer mouse, monitör ve koltuk alınmaz. G314, SPK klavye ve Philips gamepad alınabilir güzel ürünler.
610s benceayy acaba jd 610s klavye yerine bu klavye mi alsam
özellikle haxballda dizüstü klavyesine alıştım onun haricinde sadece piranha klavyede oynadım.
610s mi momentum mu
Ben öneririm şoktan 100tl ye alınır ama bime gelen polosmart kulaklık daha mantıklı olurBu mu? Önerir misiniz?Rampage Rm-k27 X-Jammer Rgb Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k27 X-Jammer Rgb Mikrofonlu Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şok oldumBildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre
Klavye Aynı Olacak Mouse Aynı Olacak Kulaklık Aynı Olacak X Jammer Kulak İçi Versiyon Eklenecek Monitör Değişebilir Koltuk Değişecek Tabi Bu Kesin Değil Farklı Ürünlerde Gelebilir Segment Bilgisayarın Sponsor Olduğu Bir Kanal Philips Gaming Ürünlerin Geleceğini Söyledi Ben Böyle Bir Şey Duymadım Ama Gelebilir İhşallah Gelir Ne Zaman Gelir Derseniz 1 Ay İçinde Gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şoka Gelicek Denilen Philips Ürünlerden Bazıları Alıntıyı görüntüle
Bende Şok OlmuştumŞok oldum
wayAlıntıyı görüntüle
Şok'da yakınınızın bulunması çok iyi bir şeymiş onu tekrar anladım, daha satışa çıkmadan ayırtıldı.