Unidentified
80+ Silver
Hocam uygun fiyata kulaklık gelir mi sizce ?Neden çöp keşke nedeninide yazsaydın
Hocam uygun fiyata kulaklık gelir mi sizce ?Neden çöp keşke nedeninide yazsaydın
Rampage kulaklık gelecek uygun fiyata ama tarihi belli değilHocam uygun fiyata kulaklık gelir mi sizce ?
Fiyatı belli mi peki ?Rampage kulaklık gelecek uygun fiyata ama tarihi belli değil
Philips ürünlerin belli rampage ürünlerin belli değilFiyatı belli mi peki ?
aynı klavyeden bende var hepsiburada dan almıştım baya güzel klavye alacak arkadaşlara söylüyorum fakat ince bir klavye ve tuşları sert daktilo gibi bir şey diyelimBildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre
Klavye Aynı Olacak Mouse Aynı Olacak Kulaklık Aynı Olacak X Jammer Kulak İçi Versiyon Eklenecek Monitör Değişebilir Koltuk Değişecek Tabi Bu Kesin Değil Farklı Ürünlerde Gelebilir Segment Bilgisayarın Sponsor Olduğu Bir Kanal Philips Gaming Ürünlerin Geleceğini Söyledi Ben Böyle Bir Şey Duymadım Ama Gelebilir İhşallah Gelir Ne Zaman Gelir Derseniz 1 Ay İçinde Gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şoka Gelicek Denilen Philips Ürünlerden Bazıları Alıntıyı görüntüle
rampage kulaklık gelirse güzel olur10 16 Şubat Arası Rampage Ürünler Gelicek
Ramapge kulaklıkda gelicekaynı klavyeden bende var hepsiburada dan almıştım baya güzel klavye alacak arkadaşlara söylüyorum fakat ince bir klavye ve tuşları sert daktilo gibi bir şey diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage kulaklık gelirse güzel olur
kasımda olanına yetişemedim iyi oluyorRamapge kulaklıkda gelicek
Katalog varsa atar mısın?Ramapge kulaklıkda gelicek
2 Tane Kulaklık Gelicek Bildiğim Kadarıylakasımda olanına yetişemedim iyi oluyor
Katalog şu anlık yok bir arkadaşım şok çalışanına sormuş rm344 monitörün geldiğini söylemiş diğer ürünlerde gelicekmişKatalog varsa atar mısın?