Arama sonuçları: *

1. ImToretto

🔥İndirim Acer Nitro 5 i5-12450H - RTX 4050 140W Amazon Prime İle 24.999TL

Öncelikle Konuyu Sıcak Fırsatlara Açmadım Çünkü Bu Laptop Sürekli indirime giriyor. Rahatsız etmeye gerek yok. Kasa olarak güzel bir kasası var, Isı değerleri iyi, Fan sesi elbet ki var. 1 TB m.2 SSD'si var işinizi baya görür. 8 GB DDR5 Ram ile geliyor ürün +8 yaparsanız çok daha iyi olur. Bu...
  2. ImToretto

PC FİYATLARI DÜŞÜYORMU ?

Dostum buranın bildirimi açık olan insanları rahatsız ediyorsun. Herkes senin gibi bakmıyorlar diye konu açsın :D Önceki konuna baktığım zaman zaten cevap veren arkadaşlar olmuş. Hazır sistemde arıyorsan zaten Sıcak fırsatlara konu açılıyor takip et :)
  3. ImToretto

PC FİYATLARI DÜŞÜYORMU ?

Tamda Sıcak Fırsatlar için bir konu olmuş :D
  4. ImToretto

Amzon İsraile destek veriyormu ?

Yani şahsen fikriniz aşırı saçma sizde sanırım bu boykot tarzı şeyleri takip ediyorsunuz fakat karar tabikisi sizin. Haber kaynaklarının bir çoğunda İsrail'i desteklediği yazıyor. İngilizce haber kaynaklarını okumanızda fayda var.
  5. ImToretto

Amzon İsraile destek veriyormu ?

Öncelikle benim de bir sorum var bunu neden merak ettiniz? 2. olarak Bazı kaynaklarda İsrail'i desteklediği yazıyor düzgün bir şekilde araştırıldığı zaman. Zaten ABD taraflı bir kuruluş.
  6. ImToretto

Yardım Connectgame güvenilir midir? Kargo süresi ne kadardır?

https://www.sikayetvar.com/connectgamecomtr Şikayetvardaki durumları vahim. Adresi'de kontrol ettiğimde Google Maps üzerinden bir dükkanın bulunmadığını söyleyebilirim. Google Maps Haritası 2023 Martta güncellenmiş. Yeni bir site ve şirketse bilemiyorum tabikii. Site basit dizayn edilmiş pek...
  7. ImToretto

Waxpeer.com güvenilir mi?

hocam sanırım kullanamazsınız ama deneyin isterseniz
  8. ImToretto

Bu Site Güvenilir Mi ?

Shopier Güvenlidir.
  9. ImToretto

❌İndirim Bitti! Sahi̇bi̇nden Çoğu Kategoride Param Güvende Ücretine %50 İndi̇rim Var

8 - 10 haziran arası diyor birde bitmeli şekilde mi yapmışlar :D saçma sapan iş.
  10. ImToretto

❌İndirim Bitti! Sinerji Desmarias R5 5500 - RX 6650XT 12.499 TL

Fiyat sinerji olmasına rağmen idare edecek seviyede. Ama Ömer'e katılıyorum. Standart sinerji.
  11. ImToretto

Aynet Teknoloji güvenilir mi ?

Satın alım konusunda herhangi bir sorun olmamış alış-veriş yapan kişilerde. Fakat teknik servisi biraz vasat deniliyor. Bu parayı veriyorsam şahsen daha iyi bir yerden almayı tercih ederim.
  12. ImToretto

nays yt premium cashback varmı

Maalesef burada gözükmüyor Youtube Premium Detaylı bilgi : https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/dizi-film-muzik-platformlarinda-hediye-para-kampanyasi
  13. ImToretto

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

1m filan sanırım hocam 1684006958 nasıl istersen reisim. oralarda daha pahalıdır tabii ki.
  14. ImToretto

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

dostum açıkladım demin? arkadaşa RGB gelmiş size gelecek kesin diye bir şey yok onu da satıcıya soracaksın.
  15. ImToretto

https://www.n11.com/urun/sarftech-t60-kirmizi-switch-rgb-kablolu-oyuncu-klavye-37347520?magaza=b-stechnology
  16. ImToretto

üstteki linkten almış arkadaş RGB gelmiş deneyebilirsiniz.
  17. ImToretto

anladım kral dediğim gibi başka çaren yok beklemekten başka.
  18. ImToretto

Bana rainbow geldi hocam çoğu arkadaşa RGB gelmiş.
  19. ImToretto

hocam inceleme konusunda RGB videosu var yazılım üzerinden istediğiniz harfe istediğiniz rengi veriyorsunuz. tek farkı bu.
  20. ImToretto

Mağaza farklı RGB göndermişler arkadaşa RGB satıyorlardır tahminimce ama 500TL verilmez bence RGB için gerek yok.
Top Bottom