merak etme sebebim herhangi bi şekilde yardım etmemekÖncelikle benim de bir sorum var bunu neden merak ettiniz?
2. olarak Bazı kaynaklarda İsrail'i desteklediği yazıyor düzgün bir şekilde araştırıldığı zaman. Zaten ABD taraflı bir kuruluş.
Yani şahsen fikriniz aşırı saçma sizde sanırım bu boykot tarzı şeyleri takip ediyorsunuz fakat karar tabikisi sizin.merak etme sebebim herhangi bi şekilde yardım etmemek
2. olrak bazı kaynaklarda AB kuruluşu olduğu yazıyor ama AB kuruluşu olup destek vermeyenler var
Hocam tabii karar sizin saygı duyarım ancak ABD ve İsrail dışı tüketim yapmanız imkansıza yakın. Kullandığımız kartlar Visa veya MasterCard. Kullandığımız uygulamalar Instagram, Twitter, WhatsApp Amerika merkezli. Yani bir nevi internetsiz yaşamanız ve çoğu şeyden vazgeçmeniz gerek.merak etme sebebim herhangi bi şekilde yardım etmemek
2. olrak bazı kaynaklarda AB kuruluşu olduğu yazıyor ama AB kuruluşu olup destek vermeyenler var
elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorumHocam tabii karar sizin saygı duyarım ancak ABD ve İsrail dışı tüketim yapmanız imkansıza yakın. Kullandığımız kartlar Visa veya MasterCard. Kullandığımız uygulamalar Instagram, Twitter, WhatsApp Amerika merkezli. Yani bir nevi internetsiz yaşamanız ve çoğu şeyden vazgeçmeniz gerek.