Neler Yeni

Amzon İsraile destek veriyormu ?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
XXXX
amazon israile destek veriyormu arkadaşlar intanettden araştırdığımda bi sonuçç bulamadım bilen biri varsa soyleyebilirmi ?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Öncelikle benim de bir sorum var bunu neden merak ettiniz?
2. olarak Bazı kaynaklarda İsrail'i desteklediği yazıyor düzgün bir şekilde araştırıldığı zaman. Zaten ABD taraflı bir kuruluş.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle benim de bir sorum var bunu neden merak ettiniz?
2. olarak Bazı kaynaklarda İsrail'i desteklediği yazıyor düzgün bir şekilde araştırıldığı zaman. Zaten ABD taraflı bir kuruluş.
merak etme sebebim herhangi bi şekilde yardım etmemek

2. olrak bazı kaynaklarda AB kuruluşu olduğu yazıyor ama AB kuruluşu olup destek vermeyenler var

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

2. olrak bazı kaynaklarda AB kuruluşu olduğu yazıyor ama AB kuruluşu olup destek vermeyenler var
Yani şahsen fikriniz aşırı saçma sizde sanırım bu boykot tarzı şeyleri takip ediyorsunuz fakat karar tabikisi sizin.
Haber kaynaklarının bir çoğunda İsrail'i desteklediği yazıyor. İngilizce haber kaynaklarını okumanızda fayda var.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet

Hocam tabii karar sizin saygı duyarım ancak ABD ve İsrail dışı tüketim yapmanız imkansıza yakın. Kullandığımız kartlar Visa veya MasterCard. Kullandığımız uygulamalar Instagram, Twitter, WhatsApp Amerika merkezli. Yani bir nevi internetsiz yaşamanız ve çoğu şeyden vazgeçmeniz gerek.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tabii karar sizin saygı duyarım ancak ABD ve İsrail dışı tüketim yapmanız imkansıza yakın. Kullandığımız kartlar Visa veya MasterCard. Kullandığımız uygulamalar Instagram, Twitter, WhatsApp Amerika merkezli. Yani bir nevi internetsiz yaşamanız ve çoğu şeyden vazgeçmeniz gerek.
elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum

Top Bottom