Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Yardım Gold Step Cat 7 Ethernet Kablosu Alınır Mı ?

Kötüye benzemiyor. Sorun yaşasan bile iade edersin. Alınır bence.
  2. Itonlyconcernsme

Yardım Gold Step Cat 7 Ethernet Kablosu Alınır Mı ?

Kabloyu bilmem de türkiyede cat 5 üstünün etkisini görmezsin
  3. Itonlyconcernsme

Su Havıt Klavyeyı En Ucuz Ne Kadara Alabılırım

Alma bunu kronik diye duydum. Bozuluyormuş hemen. Eskiden önerirdim millete ama şimdi redragon öneriyorum bunun yerine.
  4. Itonlyconcernsme

Saltica 20klık puff nasildir

Puff hakkında bilgim yok istediğin cevabı vermeyeceğim ama içme kardeş sağlığına yazık. akciğerin gider.
  5. Itonlyconcernsme

Max 5k'ya odayı soğutacak ürün arıyorum.

Ben anlamam vantilatörden ama evde fakir tvl 90 var güzel.
  6. Itonlyconcernsme

Max 5k'ya odayı soğutacak ürün arıyorum.

vantilatör alınır o fiyata ama oda soğutmaz sadece ortamın havasıyla çalıştığı için rüzgar verir o kadar.
  7. Itonlyconcernsme

En iyi erkek parfüm önerileri

En beğendiğim muscent creed aventus oldu eros flame değil eros kullandım ben flame kış versiyonu diyorlar. Dediğim muadil markalardan birinden creed aventusa bakabilirsiniz her mevsime uygun denilebilir. Muscent veya alberto sego iyi.
  8. Itonlyconcernsme

Terre hariç hepsi uyar hocam. Stronger with you seven çok ama sevmeyen daha çok ben önermem.
  9. Itonlyconcernsme

Yaşın 30 civarı veya daha büyükse Terre Dhermes olabilir. Onun dışında Le male le güzel,Creed Aventus güzel,Eros Flame güzel. Orjinal yerine muadil bakabilirsiniz muscent,tutaste,alberto sego iyi muadil markalardır.
  10. Itonlyconcernsme

14 şubatta sevgiliye ne alınır?

Çerçeve yaptırabilirsin ya da özel baskılı tişört falan onun için anlamlı olabilecek şeyleri kullanabilirsin
  11. Itonlyconcernsme

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

Korsan kullanabilirsin 3.5 dolar değmez. Bende neredeyse hiç bir oyunda düzgün iş yapmadı.
  12. Itonlyconcernsme

Yardım Sizce masaüstü pc almak için beklenir mi?

Valla satabilirsen güzel olur o sistem.
  13. Itonlyconcernsme

Yardım Sizce masaüstü pc almak için beklenir mi?

5000 serisi bütçeni aşar ama aşmasa bile önermem çünkü vramleri ciddi manada düşük. Amd radeon 16 gb vramli kartlara bakmanı öneririm ve işlemci de amd olsun son olaylardan sonra intel alman saçma olur.
Geri