En iyi erkek parfüm önerileri

lyiafpsz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Merhaba dostlar. Bir parfüm almak istiyorum kalıcı olsun kış için uygun olsun. Kör alım olucak büyük ihtimalle sizlere güveniyorum.

Merhaba dostlar. Bir parfüm almak istiyorum kalıcı olsun kış için uygun olsun. Kör alım olucak büyük ihtimalle sizlere güveniyorum.
Yaşın 30 civarı veya daha büyükse Terre Dhermes olabilir. Onun dışında Le male le güzel,Creed Aventus güzel,Eros Flame güzel. Orjinal yerine muadil bakabilirsiniz muscent,tutaste,alberto sego iyi muadil markalardır.

MAD Draco bakabilirsiniz.

Yaşın 30 civarı veya daha büyükse Terre Dhermes olabilir. Le male le güzel,Creed Aventus güzel,Eros Flame güzel. Orjinal yerine muadil bakabilirsiniz muscent,tutaste,alberto sego güzeldir.
Hocam 16 yaşindayim uygun olmazmi bu ürünler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stronger with you öneren çok oldu kullanan varmı onu

Hocam 16 yaşindayim uygun olmazmi bu ürünler

Stronger with you öneren çok oldu kullanan varmı onu
Terre hariç hepsi uyar hocam. Stronger with you seven çok ama sevmeyen daha çok ben önermem.

Stronger with you yaşına uygun bir parfüm diyebilirim. Fazla tatlıdır ve kalıcılığı yüksektir. Kör alım için Le male le parfum önerebilirim.

Terre hariç hepsi uyar hocam. Stronger with you seven çok ama sevmeyen daha çok ben önermem.
Onerdikleriniz içinden en beğendiğiniz hangisi hocam Eros flame iyi mi birde kalıcı mi

Stronger with you yaşına uygun bir parfüm diyebilirim. Fazla tatlıdır ve kalıcılığı yüksektir. Kör alım için Le male le parfum önerebilirim.
Peki önce Eros flame denediyseniz hangisi daha iyi

Onerdikleriniz içinden en beğendiğiniz hangisi hocam Eros flame iyi mi birde kalıcı mi

Peki önce Eros flame denediyseniz hangisi daha iyi
En beğendiğim muscent creed aventus oldu eros flame değil eros kullandım ben flame kış versiyonu diyorlar. Dediğim muadil markalardan birinden creed aventusa bakabilirsiniz her mevsime uygun denilebilir. Muscent veya alberto sego iyi.

Son düzenleme:
Geri