Arama sonuçları: *

1. Juckly

İncehesapdan telefon alınır mı ?

rengini krem istiyorum da krem seçince fiyat yine aynı oluyor
  2. Juckly

İncehesapdan telefon alınır mı ?

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ince hesaptan sizce alınır mı ? https://www.incehesap.com/samsung-galaxy-s23-256gb-8gb-ram-krem-cep-telefonu-fiyati-61395/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.74.2
  3. Juckly

Gaming Gen Tr Garanti Süreci nasıl işliyor

Yollayabilirsin ben çok yolladım ama şahsen aklım olsa direkt kendi üreticisine gönderirdim parçayı, gaming gen 2 ay sürekli bana test ettik parça da bir şey yok diyerek geri gönderdi uğraşırsınız yani boş yere direkt parçayı elden üreticiye götürmek daha mantıklı
  4. Juckly

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

Bence olay hijyen den dolayı değil tamamen satıcıdan kaynaklı. Ben alışverişi hep Hepsiburada dan yapıyorum tıraş Makinesi aldım kullandım ürün cildimde çok kötü bir kızarıklık yaptı iade ettim satıcısı direkt kabul etti iadeyi.
  5. Juckly

Gaming gen tr güvenilir mi?

Kutuda hasar vs yoktu 4 5 kere servise gitti geldi sadece kasa ayağı kırılmıştı bir tane oda çok büyük problem değil ama kargonuz hasarlı bile gelse kargocuya söyleyip tutanak vs tutun gaming geni arasanız bile o an 15 20 dk dan aşağı bağlanamazsın bir arkadaş konu açmıştı sanki bu durumla...
  6. Juckly

Bilgisayarı aldım 1 sene sonra power bozuldu ama onlar inatla power bozuk değil dediler 3 ay sonunda yapıp gönderdiler 😂
  7. Juckly

Güvenilir fakat bilgisayarı servise gönderdim 3 ay uğraştım 😊
  8. Juckly

Aileye nasıl telefon aldırabilirim? ACİL YARDIM

Maalesef aileyi ikna etmek hiç kolay değil bende okul harçlıklarını vs biriktirerek almıştım kendime telefon, köşeye ufak ufak para koy öyle alırsın artık
  9. Juckly

Gaming Gen Tr Kargo Sorunu

Kargo işinde çok sıkıntılar power supply geçen hafta pazartesi servise göndereceklerini söylediler 1 hafta geçti aradım bu hafta kargolanacak diyorlar sadece beklemek gelir elimizden
  10. Juckly

Trendyol'dan aldığım ürünü iade ederken neye dikkat etmeliyim?

Eski paketine koyup bantlıyorum ben hep. İade talebinde bulun orada yazan kod ile anlaşmalı kargoya git hallolur. Ürün satıcıya geri iade edildikden sonra bankana göre 1-7 gün arasında geri ödenir paran
  11. Juckly

Yardım Windows 11 Anahtarını Nereden Alabilirim ?

Ben w10 key pttavm den almıştım öneri üzerine sen araştır istersen
  12. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Basit aslında ama risk almak istemiyorsun galiba her şey gönlünce olsun umarım sıkıntı yaşamazsın
  13. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Aynen dediğim gibi olmuş o mobil uygulama üzerinden de yapılıyor ama olsun halledilmiş birde sistem kurulu geliyor sadece ekran kartı oda çok basit bilgisayarcıya götürmenize gerek yok
  14. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Aynı gün saat 3 e kadar verilen siparişler kargoda diyor ama aldanma ona 1 haftayı buluyor 1670595067 Dostum sağlam geliyor korkma ekran kartı ayrı gelecek onu kendin takacaksin basit işlem ama kargo kutusu hasarlı vs gelirse alma rapor tut
  15. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

İade sorunu değil servis sorunu sabah konuşmuştuk 1 hafta sonra ulaştı sistem bana sanada 1 haftaya gelir
  16. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Günlük internet alışveriş limitine bakman gerekiyor 1670594833 Havale eft yapmana gerek yok direkt ödeyebilirsiniz
  17. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Tek seferde çekti sen Mobil uygulamadan limit yükselt dene bir de
  18. Juckly

Gamingentr Ödeme Sorunu

Dostum selam tekrar ben bende banka kartından aldım banka kartlarının günlük alışveriş limiti var onu mobil uygulamasından yükseltip alman lazım istediği kadar para olsun farketmiyo 1670594668 Aynısını bende yaşadım çünkü
  19. Juckly

Gaming gen tr satıs sonrası rezaleti

Ben de öyle duydum klavye bile olsa en ufak sorunu hallediyorlarmış 😂
  20. Juckly

Gaming gen tr satıs sonrası rezaleti

Aynen öyle bir daha asla klavye bile olsa almam arkadaşım incehesaptan almıştı aynı gün yapıp verdiler ürününü 😂
Top Bottom