Neler Yeni

Gaming gen tr satıs sonrası rezaleti

yusatelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yuşa
Gaming gen tr 30 kisi sıra bağlanması 60 dakikadan uzun sürdüğü için telefon kapandı .
3 iş günü yazılan iedeyi 2 haftadır yatırmıyorlar burdan ürün alırken 2 kez düsünün aldığınız seyde sorun çıkarsa yandınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin kötüsü dakikamı bitirdiler konusamadım bile 🤣

Ekler

• 2F12669A-2E32-4379-9294-807A7427FCA8.png
    2F12669A-2E32-4379-9294-807A7427FCA8.png
    218.3 KB · Hit: 98

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Mediamarkt geçen hafta bana hile yaptı ama THH'ye başvurmak istemedim, genelde sorunsuz alışverişim oluyor oradan. Vatan'dan yaptığım alışverişlerden de hiç sorun çıkmıyor. İtopya ve benzeri firmalardan çok daha iyiler.
Bende uğraşmak istemediğim için başvurmak istemedim

Tam Konusmaya BaSdik 1 Saat Oldu AAAAAAAAAA
Seni geri aramiyorlar maalesef tekrar deneyiniz 😂😂

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Ucuz ürün sipariş etmiştim, tedarik edilemiyor diye iptal ettiler, birkaç gün sonra 900 lira daha pahalı koymuşlar ilana. Dedim bu seferlik öyle olsun bakalım, bir daha yaparlarsa şikayet ederim.
Çok kötü bir durum ücretini ödediğin ürün ile rezil olmak tam 1 aydır bilgisayari kullanamıyorum birde masraf ettim bir sürü belki sorun bendedir diye 😂

Daha ilk off bu kanka geçmiş olsun 3 arayışım kapandı daha da aramadım

Çok kötü bir durum ücretini ödediğin ürün ile rezil olmak tam 1 aydır bilgisayari kullanamıyorum birde masraf ettim bir sürü belki sorun bendedir diye 😂

Daha ilk off bu kanka geçmiş olsun 3 arayışım kapandı daha da aramadım
Çok geçmiş olsun, en azından bunları yaşarayak kötü şekilde de olsa tecrübe edinmiş oluyoruz. Daha dikkatli alışveriş yapmamız lazım.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Gaming gen tr 30 kisi sıra bağlanması 60 dakikadan uzun sürdüğü için telefon kapandı .
3 iş günü yazılan iedeyi 2 haftadır yatırmıyorlar burdan ürün alırken 2 kez düsünün aldığınız seyde sorun çıkarsa yandınız

İşin kötüsü dakikamı bitirdiler konusamadım bile 🤣
Sorma ya dün 59. Dakikada sıra bana geldi ilk sıradasınız dedi pat diye kapandı deli oldum Instagramdan yaz cevap veriyorlar

yusatelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yuşa
İade site tarafından 3 günde yapılıyor , bankanıza bağlı olarak paranın yatma süresi değişiyor , ben iade ettim 2. Gün iade edildi .
Parada gelmişti sonra

Hızlı ulaşmak isterseniz mesai saati başlar başlamaz aramanız gerekiyor, ayrıca yoğunluk olduğu için bu kadar bekletiyorlar onların bir hatası yok
Site adamı olduğun ne kadar belli , kimse ulaşamıyor iadem 3 haftadır gelmedi ama suçlu müşteri 😂mesai saati başı sonu aradıgında bile 1 saat kimse bağlanamıyor ama sorun onlarda değil? Şu yorumu yapabilmek için az zekalı olmak gerekmiyo direk site adamısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,075
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero