Arama sonuçları: *

1. KarpuzluFuseTea

Yardım İphone 13 128 Gb midnight kaça satarım ?

İlla iPhone zorunlu mu
  2. KarpuzluFuseTea

Üstüne biraz daha ekleyip 45-50 bin bütçeyle ne alabilirim s24 ultra mı yoksa 14 pro max mi
  3. KarpuzluFuseTea

baya öldürüyorlarmış
  4. KarpuzluFuseTea

telefoncular kaça alır tahmini
  5. KarpuzluFuseTea

2023 7 temmuzda aldım garantisi 2025 7 temmuzda bitiyor 1 ay civarı kaldı ekran çiziksiz sarj girişinde tek tük boya atması var Kutu fatura var kaça gider sahibindende veya telefoncularda
  6. KarpuzluFuseTea

Bim Markete Monster Bilgisayarlar gelicek 14 Mayıs 2025 ...?

Uzak durulması gereken bir marka
  7. KarpuzluFuseTea

Bim Markete Monster Bilgisayarlar gelicek 14 Mayıs 2025 ...?

masaüstü ve laptoptaki bileşenler fena değil ama fiyatlar aşırı fazla zaten vade farksız taksit diyorlar açığı vade farkını fazla fiyat yazarak zaten sizden alıyorlar karar sizin malzeme kalitesi olarak ortalamanın altı laptoplar için konuşuyorum
  8. KarpuzluFuseTea

Yardım İpad 10.Nesil vs 11.nesil Hangisi mantıklı ?

Tamamdır hocam tercihimi 10.nesil modelden yana yapayım o zaman teşekkür ederim
  9. KarpuzluFuseTea

Mühendislik düşünüyorum 4 yıllık bu yaz zaten 4070 li bir laptop alacağım Sizce aradaki fiyat varkına değer mi
  10. KarpuzluFuseTea

Arkadaşlar selamlar yksye hazırlanıyorum ders için tablet alacağım daha önce hiç tabletim olmadı tablette oyun nadir oynarım kafa dağıtmak için Şimdi Biliyorsunuz ki yeni İpad tanıtıldı a16 bionic çipli 128 Gb en baz model Sizce amazonda 13.850 ye satılan 10.nesil mi a14 çipli yoksa 3bin tl daha...
  11. KarpuzluFuseTea

Ptt avm logitech g923 alınır mı ?

Satıcı güvenilirse neden alınmasın Ama şahsen üstüne az daha ekleyip hepsiburadadan alırdım
Geri