Çöp
arc770 ve 14400f lik pc 50k XD ben 7800 XT + 7600 38k ya dizdim la fena kazık.
Yalnız peşin fiyatına 12 taksit yapılabiliniyormuş...arc770 ve 14400f lik pc 50k XD ben 7800 XT + 7600 38k ya dizdim la fena kazık.
fiyatı kazık hocam muhtemelen parçalar da kötüdür.Fiyat olarak mı yoksa bileşenleri mi çöp ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız peşin fiyatına 12 taksit yapılabiliniyormuş...
Oyun Canavarları Şimdi BİM'de | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
Alıntıyı görüntüle
masaüstü ve laptoptaki bileşenler fena değil ama fiyatlar aşırı fazla zaten vade farksız taksit diyorlar açığı vade farkını fazla fiyat yazarak zaten sizden alıyorlar karar sizin malzeme kalitesi olarak ortalamanın altı laptoplar için konuşuyorumFiyat olarak mı yoksa bileşenleri mi çöp ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız peşin fiyatına 12 taksit yapılabiliniyormuş...
Oyun Canavarları Şimdi BİM'de | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Yok, ben almayacam zaten, millet bilsin diye konu açtım. Ben metal kasa dizüstü severim. Plastik beni üzermasaüstü ve laptoptaki bileşenler fena değil ama fiyatlar aşırı fazla zaten vade farksız taksit diyorlar açığı vade farkını fazla fiyat yazarak zaten sizden alıyorlar karar sizin malzeme kalitesi olarak ortalamanın altı laptoplar için konuşuyorum
Uzak durulması gereken bir markaYok, ben almayacam zaten, millet bilsin diye konu açtım. Ben metal kasa dizüstü severim. Plastik beni üzerBileşenleri iyi olabilir ama kasasına da dikkat ederim. Bir de ekranı çok kaliteli olmalı, öyle bir yerinde çizgi imiş, ölü piksel imiş, en nefret ettiğim şeyler...