Bim Markete Monster Bilgisayarlar gelicek 14 Mayıs 2025 ...?

ASELS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
2025-05-12_19-40.webp
2025-05-12_19-41_1.webp
2025-05-12_19-41.webp
2025-05-12_19-41_2.webp

Sizce iyi mi fiyatları..?

Fiyat olarak mı yoksa bileşenleri mi çöp ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız peşin fiyatına 12 taksit yapılabiliniyormuş...

Alıntıyı görüntüle
masaüstü ve laptoptaki bileşenler fena değil ama fiyatlar aşırı fazla zaten vade farksız taksit diyorlar açığı vade farkını fazla fiyat yazarak zaten sizden alıyorlar karar sizin malzeme kalitesi olarak ortalamanın altı laptoplar için konuşuyorum

bakmadım ama monster yazıyorsa kesin çöptür hele bimle birleşmişse

masaüstü ve laptoptaki bileşenler fena değil ama fiyatlar aşırı fazla zaten vade farksız taksit diyorlar açığı vade farkını fazla fiyat yazarak zaten sizden alıyorlar karar sizin malzeme kalitesi olarak ortalamanın altı laptoplar için konuşuyorum
Yok, ben almayacam zaten, millet bilsin diye konu açtım. Ben metal kasa dizüstü severim. Plastik beni üzer :D Bileşenleri iyi olabilir ama kasasına da dikkat ederim. Bir de ekranı çok kaliteli olmalı, öyle bir yerinde çizgi imiş, ölü piksel imiş, en nefret ettiğim şeyler...

Yok, ben almayacam zaten, millet bilsin diye konu açtım. Ben metal kasa dizüstü severim. Plastik beni üzer :D Bileşenleri iyi olabilir ama kasasına da dikkat ederim. Bir de ekranı çok kaliteli olmalı, öyle bir yerinde çizgi imiş, ölü piksel imiş, en nefret ettiğim şeyler...
Uzak durulması gereken bir marka

O yazan fiyatları alanlara veriyorlar galiba biz vermiyoruz. Yani ben öyle anladım yoksa neden alsın millet bunu cin olmadan adam çarpıyorlar sonra yerli firmalara destek yok diye ağlıyorlar.

Bimlerde broşürleri asılı idi, ordan gördüm ben de...

Geri