Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yardım Sıfır Kesen Tıraş Makinesi Önerisi

Kankam bunlar sakalı sıfır yapmıyor. Benzer bir makine elimde mevcut. Jilet gibi alan bir makine lazım. 1707798084 Bu söylediğin model gibi yeni modeller var. Tek korkum boynun alt kısmını alırken sıkıntı olur mu? Bir de 3 başlıklılar yerine şöyle bir şey alsam daha mı mantıklı olur acaba...
  2. Kerem Hot

Yardım Sıfır Kesen Tıraş Makinesi Önerisi

Merhaba arkadaşlar. İşim gereği her gün sakal tıraşı oluyorum. Jiletle olmaktan suratım kösele olacak :) Sıfır kesen tıraş makinesi önerisi istiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olan varsa, marka model ve memnuniyet açısından yardımcı olursa çok sevinirim.
  3. Kerem Hot

🔥İndirim İcardi Bileklik 79₺🔥

Kafana hamsi atarlar
  4. Kerem Hot

🔥İndirim JBL Tune 700BT 2 Al 1 Öde !! 🔥

orjinal olduğunu sanmam
  5. Kerem Hot

Öneri EXVEGA Andromeda Oyuncu Koltuğu Satın Aldım.

Dostlar uzun zamandır oyuncu koltuğu alma niyetindeydim. İndirime girdi girecek, bütçemi ayarladım ettim diyene kadar ve internetten nasıl bir şey gelecek acaba kumaşı güzel mi değil mi kargaşasından kurtulmak için bugün Exvega ve Xdrive'ın Ankara'daki satış mağazalarına gittim. Xdrive elbette...
  6. Kerem Hot

Öneri ⚠️2 EL Ürün Alanlar Dikkat!⚠️

Şimdi şöyle anlatayım sana. Varsayıyorum kira sözleşmesinden örnek vereyim. Sonuçta noter onayı yok ve ortada iki tarafı ilgilendiren bir sözleşme var. Ev sahibi ve kiracı. Orada her şey belirtilir. Evin adresi kaç odası demirbaşı vs vs neleri varsa. Ve bir bedel belirtilir. Olası bir sorun da...
  7. Kerem Hot

Bu arada bir ürün alırken en mantıklısı satış sözleşmesi yapmak. Misal bir ürün alıyorsunuz. Eğer faturası varsa o ürünün hem faturasını alıp hem de fatura düzenlenen kişinin adı soyadı ve rızasıyla size sattığını tespit eden bir tutanak imzalattırmak sizin lehinize olur. Bunu servis istese de...
  8. Kerem Hot

Gerçekten bu ülkede çok garip şeyler olmaya başladı. Bence insanları başından savmak için uydurulmuş şeyler gibime geliyor... Aşırı saçma bir uygulama. Bana kalırsa onların da işlemlerinde böyle bir şey yoktur diye düşünüyorum. Çünkü herkes her şeyi sıfır alamıyor haliyle. Garanti olayı fatura...
  9. Kerem Hot

Yardım Ayakkabı alacağım Site önerisi yaparmısınız ?

En güzeli AVM'ye git. O fiyat bandındaki ayakkabıları dene beğendiğini internetten takip et ve indirimden kap. Benim taktik budur
  10. Kerem Hot

Amazon Hediye Kodu Olan Var mı? Petshop için geçerli?

Başlıkta da belirttiğim gibi amazon'da geçerli petshop veya genel bir kod olan var mı?
  11. Kerem Hot

Noluyo Ya¿ Ajanda alınır mı?

Aga böyle şeyler hayranlık duyulduğundan alınır. Yani bir ajandaya 134TL vermek pek mantıklı gelmiyor. Eğer çok önem arz eden bir şey değilse senin için.
  12. Kerem Hot

Yardım Carraro Big 2912 HD Bisiklet

Evet 2021 üretim iyidir hemen çıksa satılmasa mağazada dursa vs 1 yıldan az kullanılmıştır düşünme al :) ama dediğim kriterlere iyi bak.
  13. Kerem Hot

Aslında bütçen çok güzel bir bisiklet alman için bayağı iyi. Ancak sıfır bisiklet fiyatları çok yükseldi hatta ikinci eller bile... Ben 1 sene önce fln 2200TL'ye MTB bisiklet almıştım şu an yaklaşık 6000-7000TL arası rahat eder diye düşünüyorum. Tavsiyem sıfır ayarında çok temiz ve donanım...
  14. Kerem Hot

Öncelikle nasıl bir bisiklet aradığın önemli. Eğer sadece şehir içinde (asfalt yolda kullanacaksan) MTB alman şart değil. Daha hafif akıcı bir bisiklette alabilirsin. Ama ben her yola girerim diyorsan o zaman MTB alabilirsin. Önce onun kararını vermen lazım. Bahsettiğin marka ve model 10 ile 15...
  15. Kerem Hot

Ne kadara alacaksın bir de tam olarak özellikleri nedir?
  16. Kerem Hot

Yardım Amazon'dan yaptığım alışveriş teslim edildi diyor ancak elime ulaşmadı.

evet dostlar yeniden amazon müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve sorunun çözümüne yönelik bir adım daha atıldı. satıcı firma ile dün amazon mail yoluyla ulaşmak istedi fakat satıcı cevap vermedi bugün yeniden amazon'u aradım. müşteri temsilcisi ise A'dan Z'ye garanti kapsamını bugün...
  17. Kerem Hot

eğer ekstradan bir şey çıkmazsa totalde 2644TL' ye gelecek. 1660075590 satıcı iletişime geçmiyor ki geçse kargo hakkında bir fikrimiz olacak. burada iş güzarlık mng kargoda. sen teslim etmediğin ürünü ne hakla teslim ettim diye düşersin ki?
  18. Kerem Hot

yok dostum. satıcı ile iletişime geçemiyoruz. amazonda mail attı hala dönüş yok. amazon müşteri temsilcisine dedim ki ürün satış başlığında orjinal diye yazılmış ben siparişi indirimde verdim satıcıyada mesaj attım sipariş kargoya verildikten sonra satıcı bana dönüş yapmış orjinal değil diye. bu...
  19. Kerem Hot

Amazon'dan geçtiğimiz günlerde apple kablo satın almıştım. Siparişi 27 Temmuz'da verdim dün teslim edildi yazıyor amazonda ama ürün elime ulaşmadı. Kargo şirketi MNG kargo. Aradım durumu anlattım ama gönderi takip numarasını istediler. Takip kimliği 2 harf 6 rakamdan oluşan elimde var ama onunla...
  20. Kerem Hot

Bimden istifa ettim ?

Tazminat hakkını ve 15 gün önceden çıkacağını bildirmediğin için firma sana dava açabilir ya da alacaklarından vazgeçmiş sayabilir. Sen kabul etmezsen dava açar ve kazanır.
Top Bottom