Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Param güvende ile laptop satilirmi

Anladım kardeşim bir abi tavsiyesi umarım faydalı olmuştur. Elden satarken bir de asla ürünü bir yere vb bırakma. Elden alacak kişinin ayağına asla götürme. Alacak kişi kendi gelsin. Motorlu vb ise asla ürünü çıkarma. Mümkünse bir internet kafe veya tanıdık dükkanında bakıp kontrol ettirirsin...
  2. K

Yardım Param güvende ile laptop satilirmi

Kardeşim elden satmanı öneririm. Bu tarz pahalı cihazları param güvende vb satmayın. İlla satacaksan sistem şöyle işliyor. Kişi ödeme yapıyor ve sahibinden havuzuna para düşüyor. Orada bir kargo kodu oluşuyor ve o kod ile ilgili kargo firmasına veriyorsun. Sonra sisteme girişini yapıyorsun...
  3. K

Yanlış markayı mı şikayet ettim (THH)

Marka nedir hocam? Aslında mantıklı olmuş. Çünkü değişim yada iade raporu olmadan a firması iade yapmaz. Servise gönderir sizi. Bilirkişiye de danışın hocam.
  4. K

Pozitif Teknoloji güvenilir mi? ürünler ucuz olduğu için şüphelendim

Eğitim indirimi ile satıyorlar hocam. Fiyatları uygun ve orijinal sıfır ürünler genelde. 2020 MacBook Air m1 aldıydım halen kullanıyorum.
  5. K

2. El rtx 3070 ti alınır mı

Ti ise güzel fiyat alınabilir. Mining yapmıştır büyük ihtimalle. Furmark testine ek olarak benchmark 3dmark time spy indir test et dostum. Bu testi geçerse sorun yoktur. Test esnasında görüntü de bozulma vb var mı ona da bak mutlaka. Zaten kapanır testi geçemezse alma. Test ortalama 10 dakika...
Top Bottom