Arama sonuçları: *

1. L

Sahibinden Param Güvende kullanılırken nasıl sorunlarla karşılaşabilirim?

Arkadaşlar bu şekilde ürün satsam nasıl sıkıntılar ile karşılabilirim? Güvenilir midir yani bu yöntem? 14 gün içinde iade imkanı varmış karşıdakinin, ramleri bozsa bana geri verse ne yapabilirim?
  2. L

Türk halkında olan sebepsiz dolandırılma korkusu

Ülkede para kazanmak çok zor, bu nedenle herkes korkuyor. Bir de dolandirici da çok tabi :)
  3. L

2060 lı sistemime alıcı çıktı

İmkansız etmesi alıyorsa hemen sat adama. 10k bile bu sistem için çok iyi. Sıfırı 9k iken neden 12k veriyor bu adam kafayı yiyeceğim :D
  4. L

Ben satmıyorum da imkansız daha fazla kar etmesi. 12k toplayamaz.
  5. L

12k kim veriyor yaa :) Direkt sat hiç ama hiç bekleme. Aynı fiyata rahat 3060'lı sistem toplanıyor.
  6. L

İtopya 05 Genel Red Hatası

Büyük ihtimalle bankanız bir kerede o kadar para transferi yapmanıza izin vermiyor.
  7. L

Öneri İtopyadan alışveriş yapılır mı

Ben sistemimi oradan toplamıştım hiçbir sorunu yoktu. Fakat müşteri hizmetleri ciddi anlamda bir fiyasko. Yani sorunlu bir parça vb. varsa uğraş dur. Ben olsam itopya yerine; qp bilişim, inventus, sinerji sitelerini tercih ederdim. Müşteri hizmetleri ve müşteriyle iletişimleri en iyi olan...
  8. L

itopya spete ürün eklenmiyor

Hocam denedim senin için, bende de aynı sorun var. Site sıkıntılı sanırsam şu an veya sistem.
  9. L

Herhangi bir özelleştirme yapıyor musun direkt bu haliyle mi eklemeye çalışıyorsun hocam=?
  10. L

Sistemin linkini atsana
  11. L

Teknobiyotik güvenilir mi? ? - 2021

Güvenilir
  12. L

RX 5700xt 10000 veriyorlar!

Ben de 1 hafta önce rx 5700 mech kartını 1 yıl kullanılmış şekilde (2600'e almıştım) 9100'e sattım. Bence sat, ardından ya 6700xt al ya da piyasaların düzelmesini bekle.
  13. L

Havale yaparken açıklama kısmına ne yazılmalıdır?

Merhabalar, bugün DA sistemini almayı düşünüyorum da acaba havale yaparken açıklama kısmına ne girmeliyim? Şu ana kadar havale ile pek bir şey almadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniirm.
  14. L

Çözüldü✓ SAPPHIRE Rx 5500xt 8gb Nıtro+ Argb Fiyatı ne kadar eder ?

https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-amd-radeon-rx5500-xt-8gb-128bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-11295-05-20g-p-HBV00000PVV2J?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000PVV2J&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Bak arkadaşım hala inanmıyorsun bize...
  15. L

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-5500xt-nitro-8-gb-898215382/detay Bu olması gereken fiyattı bu da senin ilanın herhalde...
  16. L

Yok dostum en akıllısı sensin 10kya koyabilirsin kartını kesin satılır çünkü donanım arşivi öyle dedi (!) :D
  17. L

5000TL'ye şu sıralar bile sizin karta bakmaz kimse, rx 5700 2.elleri bile 5500-6000'e satılıyor 5500xt gibi bir karta 5000TL verecek adamın aklından şüphe ederim.
  18. L

R7 2700X + RX5700 XT Sistem Kaça Satılır?

Dostum sadece ekran kartı 8kya satılır garantisi vs varsa. Toplam sisteme 7k diyenlere gülüyorum sadece, fakat tek tek satman avantajlı olabilir.
  19. L

Pc Sistem Satış (2.el)

Bak verdim şu an geldi mi
  20. L

Pc Sistem Satış (2.el)

Kör oldum, neden yazı puntosu 200 ve neden caps lock açık?
Top Bottom