JeyliBon 80+ Bronze Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 952 Dahası Reaksiyon skoru 389 İsim Ahmet Aslan 2 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar itopyadan pc alcam her şeyi eksiksiz yapıyorum ama işleminiz tamamlanamadi 05 genel red diyor ne yapmam lazım
Arkadaşlar itopyadan pc alcam her şeyi eksiksiz yapıyorum ama işleminiz tamamlanamadi 05 genel red diyor ne yapmam lazım
-cN4 80+ Bronze Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 824 2 Nisan 2021 #2 TC kimlik vs. gibi bilgilerin hepsini girmen gerek, kontrol et.
JeyliBon 80+ Bronze Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 952 Dahası Reaksiyon skoru 389 İsim Ahmet Aslan 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cnaa yazmış: TC kimlik vs. gibi bilgilerin hepsini girmen gerek, kontrol et. Devamı için tıklayın... Hayır ama doğrulama koduna kadar her yere geliyorum en son olmuyor
cnaa yazmış: TC kimlik vs. gibi bilgilerin hepsini girmen gerek, kontrol et. Devamı için tıklayın... Hayır ama doğrulama koduna kadar her yere geliyorum en son olmuyor
L LastShot 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,890 Dahası Reaksiyon skoru 3,290 İsim Berk Esenli 2 Nisan 2021 #4 JeyliBon yazmış: Arkadaşlar itopyadan pc alcam her şeyi eksiksiz yapıyorum ama işleminiz tamamlanamadi 05 genel red diyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle bankanız bir kerede o kadar para transferi yapmanıza izin vermiyor.
JeyliBon yazmış: Arkadaşlar itopyadan pc alcam her şeyi eksiksiz yapıyorum ama işleminiz tamamlanamadi 05 genel red diyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle bankanız bir kerede o kadar para transferi yapmanıza izin vermiyor.
JeyliBon 80+ Bronze Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 952 Dahası Reaksiyon skoru 389 İsim Ahmet Aslan 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 LastShot yazmış: Büyük ihtimalle bankanız bir kerede o kadar para transferi yapmanıza izin vermiyor. Devamı için tıklayın... Ziraat Bankası
LastShot yazmış: Büyük ihtimalle bankanız bir kerede o kadar para transferi yapmanıza izin vermiyor. Devamı için tıklayın... Ziraat Bankası