Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Connect game güvenilir mi ?

Ne sipariş ettiniz hocam
  2. Leonidax

Ürünü gönderiyorlar hocam problem yok ama sıkıntılı çıkarsa başınıza belayı alırsınız gibi biri thhye başvurmuş kazanmış connectgame gine uymamış :D Yanlış hatırlamıyorsam burda konusuda vardı o olayın.Valla bende bilemedim ya bunu mu alsam yoksa biraz daha para koyup akko piano prolu...
  3. Leonidax

Valla hocam arkadaşlar daha iyi bilir ama ben dream switchi aşırı beğeniyordum bu klavyede ucuz olduğu için almayı düşündüğüm bir klavye fakat connectgame garantisi için yurtdışından al daha iyi garanti verir diyorlar.O yüzden bilemedim bende ya bunu alıcam ya da gaminggende 5075b plus shrine...
  4. Leonidax

PTT Rezilliği Yardım

Hocam valla bilemedim.Tek bildiğim şey var PTT rezilliktir Yüce rabbim kimseyi pttnin eline düşürmesin valla çok rezillik çektik.Mumkunatiniz varsa siz gidin alın hocam bunların ne zaman dağıtıma cikaracagi veya yurtdışına gönderip göndermeyecekleri belli olmaz.Musait olduğunuzda pttyi arayın...
  5. Leonidax

PTT Rezilliği Yardım

Hocam PTT başlı başına rezilliktir zamanında aliexpresste baya bı indirim çılgınlığı vardı ben o ara 4tane kargo söylemiştim hepsi PTT ile geliyordu daha doğrusu gelemiyordu.Subeyi aradım 1 gün boyunca anca ulaştım adamlar siz gelip alcaksiniz dedi taa 10 km gittik aldık.Yakininda PTT şubesi...
  6. Leonidax

Yardım Letgo Teslimat Hizmeti Dolandırıcılığı

Teşekkürler hocam
  7. Leonidax

Yardım Letgo Teslimat Hizmeti Dolandırıcılığı

Hocam letgoda ürünü kargolama nasıl gerçekleşiyor biliyor musunuz ? Bendede aj159 pro var sahibindene ilana koydumda satamadım bir türlü letgoyada koymayı planlıyorum ama kargolama işi nasıl gerçekleşiyor bilmiyorum.
  8. Leonidax

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Evet maalesef sonradan fark ettim fişi attığımı.Şimdi eski kodları kullanamıyorum desteğe mesaj attım dönüş yapmalarını bekliyorum.
  9. Leonidax

Ağam bizlen dalga geciyor.
  10. Leonidax

Fenaymis hocam size iyi geceler diyeyim :D
  11. Leonidax

Yok hocam ikinci öğretimim ben kankyleri aldım yurttaki masaya fırlattım derse koştum direk o yüzden kodları ekleyemedim ondan öyle yazdım :D 1726841198 Ki o kadar koştum hoca derse gelmedi şansıma ders 5te başlıyor inş gelirde iki bir şeyler işler
  12. Leonidax

Hocam siz ne diyorsunuz ben anlamadım ? Ben zaten üniversite 1ci sınıfım hazırlığı verdim ben bu kanky kodlarını yazınca bu kodların onaylanması için bekliyoruz zannettim.Siz üniversiteden bahsediyorsunuz galiba ?
  13. Leonidax

Hocam onay işi kod için değilmiydi yaw
  14. Leonidax

Ben şimdi üniversiteye gidiyorum anca 10da doncem onaylanma işi üzücü oldu.
  15. Leonidax

Hocam en kotu a101in onlineindanda sipariş verebilirsiniz ordada var
  16. Leonidax

Jelatinin içinde heralde hocam
  17. Leonidax

Sen niye gitmedin ki hocam
  18. Leonidax

Valla Kayseri'de kimsenin haberi yok yapıştırdım 9tane 2 magazada
  19. Leonidax

9 tane alındı hocam 😎 şimdi kim yicek bunları :D odadaki yamyamlara veririm artik
Top Bottom