Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Yardım Gaming Gen Yine Sorun Yaşadım

Hocam iki kez kasa+monitör alışverişi yaptım ve asla olumsuz bir şey yaşamadım ne sipariş içeriğimde eksiklik, yanlışlık vardı ne de ürünlerde kargo sebebiyle hasar vardı, sapasağlam geldi iki sistemim ve monitörlerim de. Demem o ki site güvenilir ama yaşadığın büyük şanssızlık olmuş.
  2. LothbLoki

Yardım Kışlık bot önerisi lazım

2021'de kyk kredisiyle almıştım taş gibi ayakkabı çokta güzel sıcak tutuyor. Şuan 2.500-3.300tl gibi bir fiyatı var. Genel olarak uzun boylu ve ince yapılıyım ayaklarımda bileklerimde ağırlık hissettirmiyor.
  3. LothbLoki

Trap house drip den kiyafet alinir mi

Kısaca söylüyorum bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın, tatmin olmazsınız onun dışında olan paranıza olur.
  4. LothbLoki

🔴 Alacağınızı Alın. BENZİN ve MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽

Petrol ofisinde çalışıyorum, bugün saat 10 ile 11 arasında zamı uyguladık bu sadece bizim istasyonda mı bilmiyorum haberiniz olsun. Yetişicem diye acele edip kazaya karışmayın. Cuma günü de zam söylentisi var.
  5. LothbLoki

HAWK FAB V4 SİPARİŞ SÜRECİ

Sakin olsana bir şey olmaz. Arkadaş yazmış ya yoğunluk varsa başka firmayla yollarlar diye. Yaşadığın yerle ilgilide olabilir.
  6. LothbLoki

Hangi firmadan alışveriş daha mantıklı ?

Eğer kredi kartıyla almayı düşünüyorsan Vatan bence daha avantajlı, peşin fiyatına 12 aya kadar taksit verebiliyordu masaüstü sistemlerde, laptoplarda da öyleyse bir bakın derim.
  7. LothbLoki

Öneri Akım Korumalı Priz Önerisi

Peki bu attıklarınızı işime yarar dimi? Ani voltaj düşüşlerinde sisteme zarar vermesini önler mi?
  8. LothbLoki

Kısa gibi hocam, bana nerden baksanız en az 3 metre lazım.
  9. LothbLoki

Tekli olanlardan mı? Ana prize taksam sonra elimdeki 6lı prizi ona taksam işime yarar mı?
  10. LothbLoki

Bu sabah yeni bir sistem sipariş verdim ve az önce anlık olarak elektrikler gidip geldi, genel olarak yaşadığım yerde voltaj düşüşleri ve bir kaç saatlik kesintiler olabiliyor bu yüzden yeni bilgisayarımı yakmamak için sağlam bir prize ihtiyacım var. Bütçe 500-600TL civarı duruma göre...
  11. LothbLoki

Lobbeco'dan alışveriş yaptım sorun yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Evet bende bir anlık boşluğa düşüp iç sesimi dinlemeden sipariş verdim...
  12. LothbLoki

Bir süre daha bekleyeceğim, bu durum devam ederse yine açarım o zaman. Bu arada ilerleyen zamanlarda bu marka "Lobbeco" ile ilgili araştırma yapan arkadaşlar olursa ve bu konuyu görürseniz sakın ama sakın burdan alışveriş yapmayın. Benim başıma bu geldiği için değil çoğunluğun başına geldiği...
  13. LothbLoki

Bir tane telefon numarası var sitede o da sesli yanıt şeklinde fakat "şu şu numarayı tuşlayın" diyor basınca kapanıyor flan düzgün çalışmıyor yani. Mahkeme işlerini hiç bilmediğim için soruyorum nereye gitmem lazım ne yapmam lazım, avukatlık iş var mı yok mu bilmiyorum, hangi yolu izlemem lazım...
  14. LothbLoki

Lobbeco isimli bir marka kendi uygulaması var ordan yaptım, instagramdan vs sürekli yazıyorum fakat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. 1683640793 Giyim ya, ayakkabı almıştım.
  15. LothbLoki

Arkadaşlar Lobbeco isimli markadan geçen hafta ortasında alışveriş yaptım fakat ürünü sipariş ettikten tam 15 dakika sonra iadesi için iletişime geçtim mail yoluyla fakat iade almayacaklarını söylediler, şuan hâlâ ne kargoya verildi ne de bilgi alabiliyorum, duvarla konuşsam daha çabuk çözülürdü...
  16. LothbLoki

Bu sistem ne kadar eder?

Benim gönlümden kopan fiyat 7,500TL ama hadi en baba 8,500TL olsun, kendin diyorsun 5,900tl ye almışsın. Bence bu ikinci el muhabbetinde aldığımız fiyatın üstünde satamamamız gerekiyor ( canım Türkiyem sağolsun ) ama ülke şartları işte ne yaparsın.
  17. LothbLoki

Öneri 50k bütçe sistem tavsiyesi

50k ya sahip olsam bir yerlere bu şekilde yatırım yapardım
  18. LothbLoki

Yardım Hepsiburada'dan taksitli alışveriş hakkında...

Arkadaşlar hepsiburada'daki BU SİSTEM HAKKINDA 2 sorum var; Birincisi bu alışveriş kredisinden yararlanabilmek için sabit gelirimin olması gerekli mi yoksa bankanın müşterisi olmamız yeteli mi? ( Banka kartım var kredi kartım yok ) İkincisi ise; bu çoklu kredi kartı seçeneğinde sadece...
  19. LothbLoki

Yardım Banka kartıyla taksit ödeme

Arkadaşlar game garajdan taksitle bir sistem almak istiyorum fakat ailemde ve bende kredi kartı yok. Amcamda bir kredi kartı var ama limiti ne bilmiyorum. Sorum şu ben amcamın kredi kartıyla parçalı ödeme seçeneğiyle işlemi başlatsam kalan taksitleri banka kartlarımla (3 tane var, 2 tanesi...
  20. LothbLoki

Yardım Game garajdan parçalı ödemeyle alışveriş hakkında

Arkadaşlar game garajda Aquarius 5a sistemini R5 3600 + Palit 1660 super + ssd olmadan (başka siteden daha uygun bir model almak istiyorum) ile özelleştirip almayı planlıyorum, fakat kredi kartı ya da nakit imkanım yok, bu parçalı ödemede 2 adet banka kartı ile (birisi ziraat kyk kartım diğeri...
Top Bottom