Hocam iki kez kasa+monitör alışverişi yaptım ve asla olumsuz bir şey yaşamadım ne sipariş içeriğimde eksiklik, yanlışlık vardı ne de ürünlerde kargo sebebiyle hasar vardı, sapasağlam geldi iki sistemim ve monitörlerim de. Demem o ki site güvenilir ama yaşadığın büyük şanssızlık olmuş.
2021'de kyk kredisiyle almıştım taş gibi ayakkabı çokta güzel sıcak tutuyor. Şuan 2.500-3.300tl gibi bir fiyatı var. Genel olarak uzun boylu ve ince yapılıyım ayaklarımda bileklerimde ağırlık hissettirmiyor.
Petrol ofisinde çalışıyorum, bugün saat 10 ile 11 arasında zamı uyguladık bu sadece bizim istasyonda mı bilmiyorum haberiniz olsun. Yetişicem diye acele edip kazaya karışmayın. Cuma günü de zam söylentisi var.
Eğer kredi kartıyla almayı düşünüyorsan Vatan bence daha avantajlı, peşin fiyatına 12 aya kadar taksit verebiliyordu masaüstü sistemlerde, laptoplarda da öyleyse bir bakın derim.
Bu sabah yeni bir sistem sipariş verdim ve az önce anlık olarak elektrikler gidip geldi, genel olarak yaşadığım yerde voltaj düşüşleri ve bir kaç saatlik kesintiler olabiliyor bu yüzden yeni bilgisayarımı yakmamak için sağlam bir prize ihtiyacım var. Bütçe 500-600TL civarı duruma göre...
Bir süre daha bekleyeceğim, bu durum devam ederse yine açarım o zaman.
Bu arada ilerleyen zamanlarda bu marka "Lobbeco" ile ilgili araştırma yapan arkadaşlar olursa ve bu konuyu görürseniz sakın ama sakın burdan alışveriş yapmayın. Benim başıma bu geldiği için değil çoğunluğun başına geldiği...
Bir tane telefon numarası var sitede o da sesli yanıt şeklinde fakat "şu şu numarayı tuşlayın" diyor basınca kapanıyor flan düzgün çalışmıyor yani. Mahkeme işlerini hiç bilmediğim için soruyorum nereye gitmem lazım ne yapmam lazım, avukatlık iş var mı yok mu bilmiyorum, hangi yolu izlemem lazım...
Lobbeco isimli bir marka kendi uygulaması var ordan yaptım, instagramdan vs sürekli yazıyorum fakat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.
1683640793
Giyim ya, ayakkabı almıştım.
Arkadaşlar Lobbeco isimli markadan geçen hafta ortasında alışveriş yaptım fakat ürünü sipariş ettikten tam 15 dakika sonra iadesi için iletişime geçtim mail yoluyla fakat iade almayacaklarını söylediler, şuan hâlâ ne kargoya verildi ne de bilgi alabiliyorum, duvarla konuşsam daha çabuk çözülürdü...
Benim gönlümden kopan fiyat 7,500TL ama hadi en baba 8,500TL olsun, kendin diyorsun 5,900tl ye almışsın. Bence bu ikinci el muhabbetinde aldığımız fiyatın üstünde satamamamız gerekiyor ( canım Türkiyem sağolsun ) ama ülke şartları işte ne yaparsın.
Arkadaşlar hepsiburada'daki BU SİSTEM HAKKINDA 2 sorum var;
Birincisi bu alışveriş kredisinden yararlanabilmek için sabit gelirimin olması gerekli mi yoksa bankanın müşterisi olmamız yeteli mi? ( Banka kartım var kredi kartım yok )
İkincisi ise; bu çoklu kredi kartı seçeneğinde sadece...
Arkadaşlar game garajdan taksitle bir sistem almak istiyorum fakat ailemde ve bende kredi kartı yok. Amcamda bir kredi kartı var ama limiti ne bilmiyorum.
Sorum şu ben amcamın kredi kartıyla parçalı ödeme seçeneğiyle işlemi başlatsam kalan taksitleri banka kartlarımla (3 tane var, 2 tanesi...
Arkadaşlar game garajda Aquarius 5a sistemini R5 3600 + Palit 1660 super + ssd olmadan (başka siteden daha uygun bir model almak istiyorum) ile özelleştirip almayı planlıyorum, fakat kredi kartı ya da nakit imkanım yok, bu parçalı ödemede 2 adet banka kartı ile (birisi ziraat kyk kartım diğeri...