Arama sonuçları: *

1. MTBC

1000tl alti saat onerisi

Saat ve saat biraz pahalı, aslan saatten bakabilirsin hacım. Ya da dolap uygulamasından. Güzel bir kaç saat yakaladım ben 300/500 lira arasına. Lee Cooper saatler var 1.5 civarında, slazengerlar ver aşağı yukarı aynı fiyatta.
  2. MTBC

🔥İndirim ÇİM KESME MAKİNASI 949'TL

Güzel hocam iş yapar arkadaşlarda var kendi bahçesini temizliyor da elektrikli ben önermiyorum ya bana kalsa bunlar için en iyisi benzinli olanları.
  3. MTBC

500 gram kavrulmuş fındık 65 TL Tmo

Normal fiyat yaklaşık bir aydır bu fiyatlardan alıyoruz hocam, 1 KG'dan fazla alım yapılmıyor zaten gayette güzel :)
  4. MTBC

🔥 AKARYAKITA YİNE ZAM GELİYOR! 🔥 (Allah sabır versin)

Arabaya zorunlu marşa basmaktan bile korkar oldum artık ya :(
  5. MTBC

Yardım 20.000 TL Bütçe TV önerisi

Aldım hocam 58P635 TCL 13 K’ya. Geçen indirime girmiş kaçırmışız ama yapçak bişey yok
  6. MTBC

Yardım 20.000 TL Bütçe TV önerisi

Selam arkadaşlar. TV izleme amacıyla bir televizyon bakıyorum görüntü kalitesi güzel olsun istiyorum bütçem 15 Bin ile 18 Bin arası ancak değecek televizyon olursa 20 Bine kadar bütçemi zorlayabilirim. Oyun oynanmayacak yeni evleneceğim için televizyon bakıyorum kendime. Bu nedenle 60 Hz olsa...
  7. MTBC

Güvenilir bir elektronik sigara sitesi arıyorum.

Nette satışı var mı ya onların? :D
  8. MTBC

TOKİ - İlk Evim projesinden ev alacakların dikkatine! (Değişiklik yapıldı)

Sağolasın hocam beklemekten başka çare yok eğer gelişme olursa buraya bilgilendirme yazarım unutmassam
  9. MTBC

Teşekkür ederim. İlk yıl temeli atıp ikinci yıl en geç evi bitirmek lazımmış maliyetli olacak bayağı yapabilir miyiz bilmiyorum, arayıp soruyorum konteynır koysak proje çizdirip temel atık dursa olur mu diyorum bilemeyiz diyorlar bu nasıl iş ben anlamadım vallahi :D
  10. MTBC

Arsa çıktı bize de bu satın alımlar vs. ne zaman olacak alt yapı yapılıyor dendi bir iki seneyi bulmasın :D
  11. MTBC

500 Tl Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Taotronics Soundliberty 95 'i tercih ettim mikrofon kalitesi nedeniyle bir incele derim.
  12. MTBC

Bu iki mikrofon arasında kararsız kaldım

bütçe varsa buna da bir bakın derim https://www.amazon.com.tr/Lioncast-mikrofon-profesyonel-mikrofonu-bilgisayar/dp/B09L51J2FC
  13. MTBC

Bu gece benzine indirim geliyor!

Depolar fullensin :D
  14. MTBC

🔥 Sigara'ya yılın ilk enflasyon zammı geldi!

Daha yeni yılın ilk haftası kalp krizi mi geçirsin bu insanlar :(
  15. MTBC

Yardım 300-400TL arası erkek eşofman altı önerisi

Uspoloda güzel indirim var bir orayada bakın derim
  16. MTBC

Yardım Ucuz Yollu Isıtıcı / ısıtma yöntemi

Petekler var elektrikli onlar güzel ısıtır, ya da hava ısıtıcılar var ayak için olanından. Odan çok büyük değilse çok hızlı şekilde ısıtır.
  17. MTBC

Yarın Gece Yarısından İtibaren Amozon Prime İndirimleri Başlıyor

Kapşonlu ve bir deri mont lazım, güzel indirim yakalayan olursa beni etiketlesin :P
  18. MTBC

Yardım Amazon Temsilcisinin İlgisizliği (SteelSeries Rival 3 Wireless) 😠😡

İnsanların hepsi iade sözünü kullanmış, buradaki iadeden kasıtları değişim olmadığı için bunu söylüyorlar böyle anlatmışsınız çünkü yazınıza bakın isterseniz. Destek olmadığını da siz söylemişsiniz ve değişim olmayacağını para iadesi olarak yapılacağını söylemişsiniz. Zaten size bunu anlatmaya...
  19. MTBC

Yardım Amazon Temsilcisinin İlgisizliği (SteelSeries Rival 3 Wireless) 😠😡

Sensörler değişiyor. Sorun dongle olmaması, değişim için iade ettiğinizde iade olarak kabul edilmeyip para iadeniz yapılmayabilir. Bu yönden söyledim. Sonuçta değişim yapmayacaklarını, güncel fiyattan iade gösterip para iadesi yapacaklarını ve tekrardan satın almanızı söylemişler.
Top Bottom