Saat ve saat biraz pahalı, aslan saatten bakabilirsin hacım. Ya da dolap uygulamasından. Güzel bir kaç saat yakaladım ben 300/500 lira arasına. Lee Cooper saatler var 1.5 civarında, slazengerlar ver aşağı yukarı aynı fiyatta.
Selam arkadaşlar.
TV izleme amacıyla bir televizyon bakıyorum görüntü kalitesi güzel olsun istiyorum bütçem 15 Bin ile 18 Bin arası ancak değecek televizyon olursa 20 Bine kadar bütçemi zorlayabilirim.
Oyun oynanmayacak yeni evleneceğim için televizyon bakıyorum kendime. Bu nedenle 60 Hz olsa...
Teşekkür ederim. İlk yıl temeli atıp ikinci yıl en geç evi bitirmek lazımmış maliyetli olacak bayağı yapabilir miyiz bilmiyorum, arayıp soruyorum konteynır koysak proje çizdirip temel atık dursa olur mu diyorum bilemeyiz diyorlar bu nasıl iş ben anlamadım vallahi :D
İnsanların hepsi iade sözünü kullanmış, buradaki iadeden kasıtları değişim olmadığı için bunu söylüyorlar böyle anlatmışsınız çünkü yazınıza bakın isterseniz. Destek olmadığını da siz söylemişsiniz ve değişim olmayacağını para iadesi olarak yapılacağını söylemişsiniz. Zaten size bunu anlatmaya...
Sensörler değişiyor. Sorun dongle olmaması, değişim için iade ettiğinizde iade olarak kabul edilmeyip para iadeniz yapılmayabilir. Bu yönden söyledim.
Sonuçta değişim yapmayacaklarını, güncel fiyattan iade gösterip para iadesi yapacaklarını ve tekrardan satın almanızı söylemişler.