Keşke olsada ama olmaz gibi duruyor gene olursa güzel olur telefon almayı dusunuyordumSizler ne düşünüyorsunuz?
Sırf, seçimin yaklaşmasından ve seçimi kaybedeceklerini zaten bilip de yeni oy kullanacak olan gençlerin oyunu alabilmek için böyle bir şey yaptıklarını zaten biliyoruz.
Eğer gerçekten de dedikleri gibi ÖTV indirimi gelirse istediği telefonu alıp da zaten oy vermeyecek olan arkadaşlara selam olsun!
(Ben de dahil) xD
Kaynak: Türkiye Gazetesi (05 Ocak 2023 Perşembe)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
çok iyi çok iyi, işte bu!Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sırf, seçimin yaklaşmasından ve seçimi kaybedeceklerini zaten bilip de yeni oy kullanacak olan gençlerin oyunu alabilmek için böyle bir şey yaptıklarını zaten biliyoruz.
Eğer gerçekten de dedikleri gibi ÖTV indirimi gelirse istediği telefonu alıp da zaten oy vermeyecek olan arkadaşlara selam olsun!
(Ben de dahil) xD
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
"Türkiye ülkesi genci" ne kardeşim ya Türkiyeli deseydin bir de Türk genci diyecektin galiba.ne yaparsa yapsın türkiye ülkesi genci unutmamalı yaptıklarını
%50 ucuz alacak diyor altında da ötv siz alacak diyor. Ötv muafiyeti olcak işte belirli yaş altında4. başlıkta %50 ucuz telefon diyor, gerçekten yarı fiyat mı yoksa yanlış yönlendirme mi, ötv ye mi %50 indirim?
kürdü var lazı var çerkezi var, varda var, türk genci deyince alınmazlar belki"Türkiye ülkesi genci" ne kardeşim ya Türkiyeli deseydin bir de Türk genci diyecektin galiba.
engin özkoçtan bahsediyorsanDaha yeni kemalin başdanışmanlarından pekaka savunucusu adam ülkeyi eyaletlere bölmeliyiz diyen adam chp de röportaj verirken Türk bayraklarını kaldırdı
Geçen kasımda da böyle bi şey çıkardılar plan yapıp o zamanı bekledim zam yaptılar :d dalga geçiyorlar resmenSizler ne düşünüyorsunuz?
(Ben de dahil) xD
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sence hulk gerçek miKesin alabilecek miyiz?
Anladım hocam teşekkürler, 22 olmak üzereyim umarım kaçırmam .%50 ucuz alacak diyor altında da ötv siz alacak diyor. Ötv muafiyeti olcak işte belirli yaş altında
Anladım hocam teşekkürler, 22 olmak üzereyim umarım kaçırmam .
Hazine ve maliye bakanlıgı yalanladı şimdilik ümitlenmeyin boşaKesin alabilecek miyiz?