Neler Yeni

❗ Manşet: "Gençler %50 ÖTV indirimi ile cep telefonu alabilecek!" -YALANLANDI-

FurkanIIy

80+ Bronze
Sen rahat ol biz bir telefon için satmayiz onurumuzu oyumuzun adresi bellidir oyumuz reisin dır herzaman. Kaybedeceği bisey de yok asıl güzellikler bundan sonra başlayacak
Lozan antlaşması bitti en nihayetinde değil mi? Geriye sadece süper güç olmak lazım.

Shaco

80+ Bronze
Arkadaşlar Lozan bitti zaten kendi telefonumuz olan BorPhone'u üreteceğiz meraklanmayın çok ucuza alacaksınız hayırlısıyla inşallah.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,168
İsim
Lokman Doğan
Sadece telefon mu la ayrıca telefondan özel tüketim vergisi alan devletten ne beklenir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Lozan bitti zaten kendi telefonumuz olan BorPhone'u üreteceğiz meraklanmayın çok ucuza alacaksınız hayırlısıyla inşallah.
CKCCKCKFKDKDKCKFDJDJDJDİD

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sırf, seçimin yaklaşmasından ve seçimi kaybedeceklerini zaten bilip de yeni oy kullanacak olan gençlerin oyunu alabilmek için böyle bir şey yaptıklarını zaten biliyoruz.
Eğer gerçekten de dedikleri gibi ÖTV indirimi gelirse istediği telefonu alıp da zaten oy vermeyecek olan arkadaşlara selam olsun!
(Ben de dahil) xD

Kaynak: Türkiye Gazetesi (05 Ocak 2023 Perşembe)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Akp seçim kaybetmez. Daha doğrusu tayyip aday olduğu seçimi kaybetmez. Daha yeni kemalin başdanışmanlarından pekaka savunucusu adam ülkeyi eyaletlere bölmeliyiz diyen adam chp de röportaj verirken Türk bayraklarını kaldırdı. Olaylara sadece zam gözüyle bakmamak lazım. Türkiyenin ekonomisinde var hep bu dalgalanma zamanında da dolar yine 15 liradan 1.000.000 lira oldu. Bir gecede %1000 faizler oldu vs vs.

Bunları sadece seçim için değil devlet kimin nerede ne kadar parası olduğunu bilmiyor mu? Yastık altındaki paraları bankadaki paraları ya direkt ya da az borçlandırarak piyasaya sürmeleri için bir şeyler veriyor ki çark daha hızlı dönsün diye. Burada tek kandırmaca gençlere ötv. Şahsen her genç teknolojik aletleri satmamak koşulu ile ötv siz almalı 22 yaş altı.

En İyi Cevap
3
4. başlıkta %50 ucuz telefon diyor, gerçekten yarı fiyat mı yoksa yanlış yönlendirme mi, ötv ye mi %50 indirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Başarır
Sırf, seçimin yaklaşmasından ve seçimi kaybedeceklerini zaten bilip de yeni oy kullanacak olan gençlerin oyunu alabilmek için böyle bir şey yaptıklarını zaten biliyoruz.
Eğer gerçekten de dedikleri gibi ÖTV indirimi gelirse istediği telefonu alıp da zaten oy vermeyecek olan arkadaşlara selam olsun!
(Ben de dahil) xD

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha önce de indirim yapmışlardı Allah razı olsun 😀

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
(Ben de dahil) xD

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
daha çıkmadı dimi böyle bir düzenleme falan

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Sen cebime 5 TL koy ben seneye sana 100tl olarak öderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu doğru olmadığını düşünüyorum çünkü 3 5 yıl satmama şartıyla nasıl bir cümle bunun takibi nasıl yapılacak ? öyle saçma bir şart gelmez
Gençlere 1 adet 1 seferliğine ötv indirimini anlarım ama bu haber boş gibi geldi niyeyse
Böyle bir şey ve bu şart gelse yurtdışı telefon kaydındaki gibi kişi üzerinden yapılır. Telefonu alan kişiye ait hatla sadece çalışır. Telefonu satsamda alan kişi gsm özelliklerini kullanamaz yani. Neyse zaten bu düzenleme gelmeyeceği için çokta düşünmeye gerek yok aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,485
Üyeler
164,851
Son üye
oguzhanozgu
Top Bottom