Neler Yeni

❗ Manşet: "Gençler %50 ÖTV indirimi ile cep telefonu alabilecek!" -YALANLANDI-

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
MÜJDE

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
engin özkoçtan bahsediyorsan
1) bir o olay yeni değil
2) a haber izleyerek doğruları öğrendiğini sanıyorsun çok zekisin
3) adam röportajda bunu hdpli vekillerin söylediğini belirtiyor a haberde kendi aklıyla röportajı kesip koyunlara yutturuyor
video
nuşirevan elçi den bahsediyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Nasıl alabiliyoruz.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
He tamam kanka sen git MHP ye ver.
Birader seni ne ilgilendirir. Ben senin kime neye ne şekilde verdiğine bir şey dedim mi? Arkadaş düzgün açıklama yapmış a haber böyle yaptı diye ben de onu kast etmediğimi belirtmişim. Birine vermeyi sen daha iyi bilirsin kanka manka konuşmana gerek yok senin gibi veledlerle mi uğraşıcaz

Birader seni ne ilgilendirir. Ben senin kime neye ne şekilde verdiğine bir şey dedim mi? Arkadaş düzgün açıklama yapmış a haber böyle yaptı diye ben de onu kast etmediğimi belirtmişim. Birine vermeyi sen daha iyi bilirsin kanka manka konuşmana gerek yok senin gibi veledlerle mi uğraşıcaz
Ensonhaber ile A haber aynı şey.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Sen cebime 5 TL koy ben seneye sana 100tl olarak öderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu doğru olmadığını düşünüyorum çünkü 3 5 yıl satmama şartıyla nasıl bir cümle bunun takibi nasıl yapılacak ? öyle saçma bir şart gelmez
Gençlere 1 adet 1 seferliğine ötv indirimini anlarım ama bu haber boş gibi geldi niyeyse
Yurtdışı cihazlarda bu uygulanıyor. Siz cihazı kaydederken cihazı pasaport sahibinin hattı ile yani sizin hattınız ile kaydediliyor. Yani siz kullanmak zorundasınız. Ayrıca imei de sizin adınıza kayıtlı oluyor. Bu süre 3 yıl. 3 yıl sonra o cihazdaki hat kısıtlaması kalkıyor. Bu şekilde telefon satılır ancak satıcı, imeisini sildirebileceği için pek tercih edilmez.

Sanırım bu tip bir kısıtlama, bu düzenleme için de olacak.

Top Bottom