Hocam fontu daha da büyütsenize .MÜJDE
nuşirevan elçi den bahsediyorumengin özkoçtan bahsediyorsan
1) bir o olay yeni değil
2) a haber izleyerek doğruları öğrendiğini sanıyorsun çok zekisin
3) adam röportajda bunu hdpli vekillerin söylediğini belirtiyor a haberde kendi aklıyla röportajı kesip koyunlara yutturuyor
video
He tamam kanka sen git MHP ye ver.nuşirevan elçi den bahsediyorum
https://www.ensonhaber.com/politika...-elci-roportajinda-turk-bayraklarini-kaldirdiengin özkoçtan bahsediyorsan
1) bir o olay yeni değil
2) a haber izleyerek doğruları öğrendiğini sanıyorsun çok zekisin
3) adam röportajda bunu hdpli vekillerin söylediğini belirtiyor a haberde kendi aklıyla röportajı kesip koyunlara yutturuyor
video
Birader seni ne ilgilendirir. Ben senin kime neye ne şekilde verdiğine bir şey dedim mi? Arkadaş düzgün açıklama yapmış a haber böyle yaptı diye ben de onu kast etmediğimi belirtmişim. Birine vermeyi sen daha iyi bilirsin kanka manka konuşmana gerek yok senin gibi veledlerle mi uğraşıcazHe tamam kanka sen git MHP ye ver.
Ensonhaber ile A haber aynı şey.Birader seni ne ilgilendirir. Ben senin kime neye ne şekilde verdiğine bir şey dedim mi? Arkadaş düzgün açıklama yapmış a haber böyle yaptı diye ben de onu kast etmediğimi belirtmişim. Birine vermeyi sen daha iyi bilirsin kanka manka konuşmana gerek yok senin gibi veledlerle mi uğraşıcaz
Yurtdışı cihazlarda bu uygulanıyor. Siz cihazı kaydederken cihazı pasaport sahibinin hattı ile yani sizin hattınız ile kaydediliyor. Yani siz kullanmak zorundasınız. Ayrıca imei de sizin adınıza kayıtlı oluyor. Bu süre 3 yıl. 3 yıl sonra o cihazdaki hat kısıtlaması kalkıyor. Bu şekilde telefon satılır ancak satıcı, imeisini sildirebileceği için pek tercih edilmez.Sen cebime 5 TL koy ben seneye sana 100tl olarak öderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu doğru olmadığını düşünüyorum çünkü 3 5 yıl satmama şartıyla nasıl bir cümle bunun takibi nasıl yapılacak ? öyle saçma bir şart gelmez
Gençlere 1 adet 1 seferliğine ötv indirimini anlarım ama bu haber boş gibi geldi niyeyse
İyi de kardeşim haberi çıkaran muhalif medya değil ki? Burada garip bir olay var
Hazine bakanlığı yalanladı diyor işte.İyi de kardeşim haberi çıkaran muhalif medya değil ki? Burada garip bir olay var