Smtcee
80+ Bronze
Dahası
Haber yalanlandı arkadaşlar, oy vermemek için bir sebep daha.
Dostum tamam da insanları bak ötv geliyor diye gazlayıp sonra gelmemesi kötü bişey. Neden haber yapılıyor o zamanHazine bakanlığı yalanladı diyor işte.
Kardeşim popülist medyada bir tane yazar kafadan atmış tüm yandaş siteler haber yapmış.Dostum tamam da insanları bak ötv geliyor diye gazlayıp sonra gelmemesi kötü bişey. Neden haber yapılıyor o zaman
Dezenformasyon yasası vardı. Tam uygulatmalık haber bence.Kardeşim popülist medyada bir tane yazar kafadan atmış tüm yandaş siteler haber yapmış.
Ünlem nerde ?Sen rahat ol biz bir telefon için satmayiz onurumuzu oyumuzun adresi bellidir oyumuz reisin dır herzaman. Kaybedeceği bisey de yok asıl güzellikler bundan sonra başlayacak
Hazine ve Maliye Bakanlığı, “telefon ve tabletlerden ÖTV alınmamasına" ilişkin bir çalışmasının olmadığını açıkladı. Telefonlarda ÖTV sıfırlama veya ÖTV indirimi gibi herhangi bir gelişme olmayacak.
İnsanlara pkklı damgası vurarak siyaset yapmaya devam etsin ampul. Eskiden seçimden önce yardım falan yapıyorlardı. Artık yapacak gücü yok ülkenin. Kazanamazlar artık.Akp seçim kaybetmez. Daha doğrusu tayyip aday olduğu seçimi kaybetmez. Daha yeni kemalin başdanışmanlarından pekaka savunucusu adam ülkeyi eyaletlere bölmeliyiz diyen adam chp de röportaj verirken Türk bayraklarını kaldırdı. Olaylara sadece zam gözüyle bakmamak lazım. Türkiyenin ekonomisinde var hep bu dalgalanma zamanında da dolar yine 15 liradan 1.000.000 lira oldu. Bir gecede %1000 faizler oldu vs vs.
Bunları sadece seçim için değil devlet kimin nerede ne kadar parası olduğunu bilmiyor mu? Yastık altındaki paraları bankadaki paraları ya direkt ya da az borçlandırarak piyasaya sürmeleri için bir şeyler veriyor ki çark daha hızlı dönsün diye. Burada tek kandırmaca gençlere ötv. Şahsen her genç teknolojik aletleri satmamak koşulu ile ötv siz almalı 22 yaş altı.
Yolda! geliyor! az? kaldı!Ünlem nerde ?
2 oldu buDostum tamam da insanları bak ötv geliyor diye gazlayıp sonra gelmemesi kötü bişey. Neden haber yapılıyor o zaman
yandaş medyalar haberini çıkardığı için uygulamazlarDezenformasyon yasası vardı. Tam uygulatmalık haber bence.
ne geçirecekler ya işleri güçleri kolpa satma, ayrıca sırf bi indirim yüzünden oyunu malum partiye verenin şerefinden şüphe etmek gerekEğer uygulamaya geçirirlerse oy oranı artar bayağı (Bence.).