Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Kredi Kartıma Gelen İadeyi Nasıl Kullanacağım?

Kredi kartından direk çek o para otomatik olarak düşer zaten.
  2. M

Hb sıfırdan farksız ürün ne oluyor?

İade ürün. Bir şey olmaz ama sinek küçük mide bulandırır. 1000 tl için bence mide bulandırmaya gerek yok. Kutusunu siz açın Git vatana yada teknosaya 36999 tl ye al sene bitmeden
  3. M

🎒KASIM AYINDA NELER ALDINIZ🎒

Almanya’dan : Ps5 + 2 Kol + Dual Şarj cihazı Logitech G923 direksiyon seti DJ’i Mini 3 Pro Drone Gopro hero 12 + Max Lens Mod 2.0 Türkiye’den Acer Nitro 5 Gaming Laptop Philips BHS732 saç düzleştirici Huawei Gt3 akıllı saat Bir kaç ufak tefek şeyler daha Sağlık sıhhatimiz yerinde Hazar...
  4. M

Sahibinden'den alışveriş nasıl yapılır?

Satıcı ayarlar site üzerinden param güvende ile alırsınız. Aldığınız ürünün türüne göre sahibinden komisyon alır. Ürün 1000 tl ise paran güvende ile 1100 e alırsınız 100 tl sahibinden alır. Önemli bir konuda sakın whatsapp üzerinden paran güvende linki atıyorum diyen kişilere inanmayın onlar...
  5. M

Tv box önerisi Max 1800

En son android 9 güncellemiştim ama daha sonra hiç bakmadım hangi versiyon da. Güncelleme almasada önemli değil bu haliyle bile yıllarca kullanılır. Çünkü şuan Android 5.1 e bile bütün programlar kuruluyor. Android 9 a sıra gelene kadar en az 7 8 yılı var belki daha fazla
  6. M

Tv box önerisi Max 1800

Yıllardır hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Çevremde bir sürü kullanan arkadaşım var hepsi de çok memnun. Dijital platformlarla lisans anlaşmaları var kaliteli yayın izlersin. Lisans olmayan ürünlerden uzak durun kaliteli yayın izleyemezsiniz
  7. M

Tv box önerisi Max 1800

Dostum Xianomi mi box 4k al keyfine bak. Yıllardır kullanıyorum çok memnunum. İnat tv de kurulu izliyorum.
Top Bottom