Neler Yeni

Sahibinden'den alışveriş nasıl yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Türker
Ben Sahibinden'den laptop parçası almak istiyorum ama parça başka şehirde. Ben nasıl alışveriş yapabilirim?
Kargoladıktan sonra mı parayı göndericem yoksa geldikten sonra mı veya gelmeden öncemi nasıl?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Paramgüvende alışverişleri internetten yaptığınız standart alışveriş işlemleriyle aynı şekilde oluyor. Sen satın alıyorsun para sahibinden'e gidiyor, Ürünü teslim aldığında sorunsuz olduğunu onayladığın zaman para karşı tarafın hesabına geçiyor.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paramgüvende alışverişleri internetten yaptığınız standart alışveriş işlemleriyle aynı şekilde oluyor. Sen satın alıyorsun para sahibinden'e gidiyor, Ürünü teslim aldığında sorunsuz olduğunu onayladığın zaman para karşı tarafın hesabına geçiyor.
alcağım parçada param güvende falan yazmıyo satıcı mı ayarlıyo onu?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Evet, satıcı ürünü satışa koyarken param güvende seçeneğini işaretleyebilir veya daha sonra düzenleyerek param güvendeyle satış ekleyebilir. Param güvendeyle satışı olmayan ürünleri size önce, "parayı gönder veya şu kadarını gönder ben kargolayayım" şeklinde isteklerden uzak durun.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Satıcı ayarlar site üzerinden param güvende ile alırsınız. Aldığınız ürünün türüne göre sahibinden komisyon alır. Ürün 1000 tl ise paran güvende ile 1100 e alırsınız 100 tl sahibinden alır.

Önemli bir konuda sakın whatsapp üzerinden paran güvende linki atıyorum diyen kişilere inanmayın onlar sahte oluyor dolandırılırsınız. Uygulama üzerinden paran güvende ile satın alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk
Ben Sahibinden'den laptop parçası almak istiyorum ama parça başka şehirde. Ben nasıl alışveriş yapabilirim?
Kargoladıktan sonra mı parayı göndericem yoksa geldikten sonra mı veya gelmeden öncemi nasıl?
Dostum ayrıyetten dikkat et kart hırsızları var sana SMS vs yolluyor sahte ödeme ekranına atıyorlar çalınmasın kartın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom