Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

11. sınıfta Rotring 500 almıştım. 2 sene hummalı şekilde kullandım. Üniversitede fazla kullanmadım ama bi 4 sene daha götürdü. Şimdi Öğretmenim ve hala kullanıyorum. Muhtemelen çocuğuma kalacak. Uzun ömürlü kalem istiyorsan alabilirsin lakin düşürmemen lazım ucu hassas. Bir de tutma yeri...
  2. Margot Robbie

Yardım Iphone 6S 16 GB Kaça gider ?

Ucuza satmışsın. Sahibinden de 900'e koyabilirdin
  3. Margot Robbie

kutsalkitap.org Ücretsiz İncil

İncil + yanında 3 tane daha bilgilendirici kitapçık geliyor. Merak ediyorsanız alın. Adamların amacı cihad, kâr amaçları yok. Hatta ben aldıktan sonra bana mesaj attılar okudunuz mu beğendiniz mi ne düşünüyorsunuz Hristiyanlık hakkında vb. diye.
  4. Margot Robbie

Öneri 👦Smart Mini Çocuk Telefonu👦

Bu ne çocuklara telefon aşılamak mı bunu alan ebeveyn kendine ana baba demesin
  5. Margot Robbie

2. el iPhone 12 cihazım tahminen kaç tl eder?

İkinci elde 20-23 arası rahat gider
  6. Margot Robbie

Al - Sat Tavsiyeleri

Doğrudur hocam ileride olur inşallah
  7. Margot Robbie

Al - Sat Tavsiyeleri

Anladım dediklerinizi hocam sağ olun. Şu an da uğraş edinmeye çalışıyorum. iPhone 5 buldum iki tane temiz, tanesini 400'den aldım piyasasına da bakıyorum ayrıca. Temizlerin tanesi 1000 lira civarlarında dolaşıyor. Gelince ilana vericem. Böyle küçük başlayayım dedim. Sonra iPhone 11'e geçmeyi...
  8. Margot Robbie

Al - Sat Tavsiyeleri

Sizce hangi ürünlerin alım satımını yapmak mantıklıdır? Ben şu an iPhone alıp satmayı düşünüyorum. iPhone alıp satarken neye dikkat etmeliyim? Tecrübesi olan var mı?
  9. Margot Robbie

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

Amazon yerine senden özür dilerim 🙏🙏🙏
  10. Margot Robbie

hepsiburada indirim kodu var mı ?

Gelir yine yakın zamanda merak etme, ürünün fiyatini 100 lira artırıp 100 lira indirim kodu verdikleri için sabah akşam yapar üçkağıtçılar merak etme
  11. Margot Robbie

Yardım Elektrikli Bisiklet Önerisi

Bim'den geliyorum zaten bulunduğum yerdeki bimlerin hiçbirinde yokmuş maalesef
  12. Margot Robbie

Yardım Elektrikli Bisiklet Önerisi

20.000₺ dolaylarında elektrikli bisiklet önerisi verebilir misiniz teşekkürler
  13. Margot Robbie

Yardım Kitap Okuma Lambası Önerebilir misiniz?

Teşekkürler dostum bunlar da listemde beklettiğim şeyler ama işte görünüşte güzelde kullanışta nasıl acaba onu merak ediyorum.
  14. Margot Robbie

Yardım Kitap Okuma Lambası Önerebilir misiniz?

Uzun süre kullandığınız ya da sizi üzmeyen güzel okuma lambaları önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  15. Margot Robbie

Amazon’da satılan crocs lar orijinal mi?

Orijinal gibi duruyor ayakkabıyı boşver de kıllar guzelmis
  16. Margot Robbie

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Keşke daha çok zam gelse de icmeseled
  17. Margot Robbie

Prime Day de neler aldınız ?

Yok dostum 30 tane kitap ekledim kategorilere ayırdım şimdilik beşini aldım. Senin konuyu da gördüm de orada bir sürü kitap koyduğun için aynı kitaplar denk gelmiş konun sağlam ama 👌🏻
Top Bottom