Margot Robbie
80+ Titanium
- Katılım
- 9 Ocak 2021
- Mesajlar
- 21,050
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,528
Ben dışarıya eğitim için geldim. Adam gibi davet aldım üniversitem bitince geleceğim. Vatandaş olarak üzerime düşeni yapıyorum. Kendimi geliştiriyorum. Düzenli gelip gidiyorum da bu yaşıma kadar da oradaydım. Gurbetçi ayağı çekme bana yani. Vatandaş esrar içmesin diye sigara dayamak zorunda kalıyorsan orada vatandaşın kalitesizliği söz konusudur. İçmek isteyen her türlü içer. Adam olsun düşmesin esrara kubara. Herkesin götüne adam mı takalım sağlıklı yaşıyor mu diye? Bu arada başta verdiğin rakamlar 3 kişiden 2’si falan ve zam - sigara bırakma oranına inanmayışın tamamen senin sallamasyonun. O konuya girmiyorum, oradan bir yere varamayız.Hicbir sey yapilmiyor ulkede artik tabii disarda yasiyorsun konusmasi kolay disardan pacasi yiyen gelsin dertleri yasasin da oyle konussun
Hayırdır kral istatistik profesörü müsün? Şu lafı demek için ömür harcayan adamlar var direkt salladın sen ortalığa.Hiç bir şey yasaklandı veya içmesin, kullanmasınlar diye fiyatı artınca tüketimi düşmez.
Yönelmesin? Bebek bakıcısı mı devlet? Ya da bu devletin sorunu mu? Bu denli sızlanma hakkını nereden buluyoruz? İsviçre’de bile böyle sosyal bir devlet yok. Nerede görüp duydunuz böyle çıkarımlara varıyorsunuz? Bir sürü Yeşilay amatem falan milleti ıslan etmeye çalışıyor zaten. Biraz da kendinizde arayın çözümü. Et pahalı süt pahalı deseniz neyse. Yıl 2025 hala sigara içip bir de gelen zamma sızlanıyorsunuz. Kendi cebinizi hatta 3 kuruş değeri olmayan meblağları toplum sağlığına yeğliyorsunuz.Eğer oranı bozarsan millet alternatiflere yönelir
Hayırdır kral istatistik profesörü müsün? Şu lafı demek için ömür harcayan adamlar var direkt salladın sen ortalığa.
Rakamla gel bana subjektif konuşma. Aksi taktirde fikrimi değiştiremezsin.
Yönelmesin? Bebek bakıcısı mı devlet? Ya da bu devletin sorunu mu? Bu denli sızlanma hakkını nereden buluyoruz? İsviçre’de bile böyle sosyal bir devlet yok. Nerede görüp duydunuz böyle çıkarımlara varıyorsunuz? Bir sürü Yeşilay amatem falan milleti ıslan etmeye çalışıyor zaten.
Alıntıyı görüntüle
Bunları biliyorsun da neden zam yapılmasın demek yerine zam yapılırken kaçakçılık engellensin, bandrolsüz mamül piyasa sürülmesin bunun önüne yine devlet geçmeli demiyorsun?Bu aletlerin ürettiği sigaralar, tütünlerin kaydı tutuluyor mu sence ? Yoksa eşek ile doğudan mı giriş yapıyor ? Kayıtlı tütün zaten sigara firmalarına gidip paketlenip bandrollenip satılıyor. Her mahalledeki tütüncünün poşetten çıkardığı tütünün kaydı var mı sanıyorsun? Baksan her ay zarar gösteriyorlardır.
Diğer konuda ise devletin sorunudur, değildir bilemem. Kim içip içmiyor umrumda da değil. Benim bahsettiğim sigara ile savaşıyoruz diyip her ay zam yapmak ortadoğu için kullanımı düşürmez. Alternatiflere yöneltir. Bu alternatiflerde sağlığı daha çok tehdit ederler.
Türkiye en çok sigara içerek yine de sigara içiş oranını azaltabilir. Hiçbir şey çürüttüğü yok. Madem birinciyiz biraz tepki koy da millet ölmesin o zaman nasıl bir hipokrasi ağa sizinki? Bir şeyler paylaşma değil de haklı çıkma peşinde gibi durmadan sağa sola sündürüyorsunuz lafı.O grafiği aldığın dso 2024'de Türkiyenin sigara kullanımında dünya lideri olduğunuda yazdı. Yani konunun kökündeki zamların sigara kullanımını düşürdüğünü gene çürütüyor
türkiyede böyle bir istatistik yapılmayacğaını 10 yaşındaki çocuk bilir elektronik sigara satışları yoktu 2000lerde yeni çıktı. deli gibi tütün sarmalar var, bir de istatistik bilimi vs demişsin benim sallamasyonum filan değil yani.Hayırdır kral istatistik profesörü müsün? Şu lafı demek için ömür harcayan adamlar var direkt salladın sen ortalığa.
Rakamla gel bana subjektif konuşma. Aksi taktirde fikrimi değiştiremezsin.
Yönelmesin? Bebek bakıcısı mı devlet? Ya da bu devletin sorunu mu? Bu denli sızlanma hakkını nereden buluyoruz? İsviçre’de bile böyle sosyal bir devlet yok. Nerede görüp duydunuz böyle çıkarımlara varıyorsunuz? Bir sürü Yeşilay amatem falan milleti ıslan etmeye çalışıyor zaten. Biraz da kendinizde arayın çözümü. Et pahalı süt pahalı deseniz neyse. Yıl 2025 hala sigara içip bir de gelen zamma sızlanıyorsunuz. Kendi cebinizi hatta 3 kuruş değeri olmayan meblağları toplum sağlığına yeğliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Kral valla hiçbir halt anlamıyorsun ya. Tahsilin, görüp geçirmişliğin ne bilmiyorum ama birkaç sene sonra şu yazdıklarına bakıp ne avel adammışım diyeceksin orası garanti. O elektronik ürünler Türkiye’den önce yurtdışında lisanslı olarak satılıyordu getirttim sigara içtiğim zamanlar şimdi Puff çıktı onlar da dışarıda lisanslandıktan sonra Türkiye’ye kaçak yollarla girdi. Türkiye direkt olarak yasakladı, yurtdışında ise zararı görüldükten sonra yasaklandı. Yani burada sağlık açısından öngörülü davranan taraf yine Türkiye olmuştu. Uzun vadeli etkileri bilinmiyor çünkü elektronik alternatiflerin.türkiyede böyle bir istatistik yapılmayacğaını 10 yaşındaki çocuk bilir elektronik sigara satışları yoktu 2000lerde yeni çıktı. deli gibi tütün sarmalar var, bir de istatistik bilimi vs demişsin benim sallamasyonum filan değil yani.
Anlamaz kanka boşver bu tiplere açacan Ahaber akşama kadar eğlendirsin kendi küçük dünyasını. Vakit harcama cevapv ererek.türkiyede böyle bir istatistik yapılmayacğaını 10 yaşındaki çocuk bilir elektronik sigara satışları yoktu 2000lerde yeni çıktı. deli gibi tütün sarmalar var, bir de istatistik bilimi vs demişsin benim sallamasyonum filan değil yani.