zekanın sigara ile alakası yok kinaye yapmanın alemi yok isteyen içsin istemeyen içmesin bu kadar basit kimse kimseye hakaret edemez kendize bu kadar güveniyorsanız gidin sokakta sigara içen birinin yüzüne karşı hakaret edin burada sosyal ortam dijital ortam diye kendinizi rambo zannetmeyin.tamam kanka keyif meselesi, keyifle kendini bizzat öldürüyorsun çok zeki insanlar içer sigarayı
Doğru Hem Kendileri Zarar Görüyor Hemde Milleti Zehirliyorlar .İçmesinler HARAM (!)
Sigara yüzünden buzullar eriyor (!)Doğru Hem Kendileri Zarar Görüyor Hemde Milleti Zehirliyorlar .
Sigara yüzünden buzullar eriyor (!)
ailemde de içenler olmasına rağmen fikrim hiçbir zaman değişmeyecek. içen net malın en önde gidenidir hocam. dediğin gibi hem kendine hem çevrene çok büyük rahatsızlık ve zarar veriyorsun. üstüne fiyatı da çok pahalı. günlük 1 paket içsen aylık binlerce liran çöpe gidiyor. soruyorsun neden içiyorsun diye. ya abi hayatımız stresli, hayatla mücadele ediyoruz, bir sigaramız var ona mı laf ediyorsunuz diyor herkes. tamamen yalan. arkadaş çevresinde kanka sen de dene diyen p1çlere uyup bağımlı olmuşlar. bağımlıyım dememek için stresten içiyoruz diye bahane üretiyorlar.
Hiç başlamadım, başlamamak için elimden geleni yapıyorumGüzel tespit. Ramazan dan beri içmiyorum. Tavsiye ederim
Bu Ülkede Yaşamak Yeter Zaten , Psikolojinin Bozulması İçin .bende biraz böyle düşünüyordum ama empati yaparsan içenlerin neden içtigini anlarsın. içen kişilerin çogu antidepresan hap içmek yerine sigara içiyor. psikolojileri bozuk oldugu için içiyorlar. sigara onları rahatlatıyormuş öyle söylüyorlar. hatta biri ben sigara içmezsem sinir krizine girerim beni hastaneye kapatırlar demişti.
İçenlere bu yüzden içmesini tavsiye etmeme ragmen fazla kızmıyorum. ama gerçekten çok boş bir iş. böyle söyleyenler direkt olarak aciz olduklarını belli ediyorlar. rahatlamak için kendini sakinleştirmek için belki dünyada yüzlerce şey var. sigaraya bagımlı olmaya gerek yok. Umarım kendilerini rahatlatacak daha saglıklı ve güzel bir yol bulur içenler ve sigara bir daha içmezler.
eninde sonunda bir arkadaş vakası yüzünden başlayacaksındırHiç başlamadım, başlamamak için elimden geleni yapıyorum
İçmesen Bile Sigara İçilen Bir Ortamda Bulunuyorsan İçmişten Beter Hale Geliyorsun Zateneninde sonunda bir arkadaş vakası yüzünden başlayacaksındır
Umarım olmaz. İçen arkadaşlarım var zaten ama görmezden geliyorum.eninde sonunda bir arkadaş vakası yüzünden başlayacaksındır
Senin nasıl 73 mesajın olabiliyor çok sık görüyorum konularda mesajlarınıeninde sonunda bir arkadaş vakası yüzünden başlayacaksındır
bilmemUmarım olmaz. İçen arkadaşlarım var zaten ama görmezden geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin nasıl 73 mesajın olabiliyor çok sık görüyorum konularda mesajlarını