Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

Kullanılmış Ürün Gelmesi Ve Yapmam Gerekenler?

kişisel değil alırlar iş bankasına ait pazarama alırlar, birde kullanıldığı belli olur sana gelmeden iade gittiği için barkodu okuttuklarında cıkar. thh ye verirsin cok cok
  2. MehmtÇ

Kullanılmış Ürün Gelmesi Ve Yapmam Gerekenler?

nereden aldın , birde zaten iade gitmişse sistemlerinde cıkar 14 gün her türlü iade hakkına sahipsin kişisel ürün değilse zaten
  3. MehmtÇ

Bu vans mı yoksa campus mu sizce?

keyfime bakıyorum zaten foruma gelmişken atayım dedim atarım yine 5k civarına gelirse. 1763204676 direk bitti bu yoksa kendime de alacaktım indirimde üstü bir fiyattı bu lazımsa 5k uygun ama lazım değilse bile 3k baya iyi fiyattı bu renk için
  4. MehmtÇ

FashFed uygulamasında senin için bir şey buldum! Jordan Air 1 Low Erkek Siyah Spor Ayakkabı https://www.fashfed.com/urun/jordan-air-1-low-erkek-siyah-spor-ayakkabi-553558/?utm_source=fashfed_app&utm_medium=app_product_share&utm_campaign=app_product_share Al 5k bütün renkleri numaraları da var ...
  5. MehmtÇ

attığım sitelere acelen yoksa kasım ayında bakın acelen varsa ve pek ayakkabıyla uğraşmıyorsan al geç ye nike alıyorsan court vision alma kafi aşırı dandik mal
  6. MehmtÇ

aynı yere bağlı eren perakendeye yukarıda fotoğrafını attım, neredeyse her zaman indirim oranları aynı oluyor ama mesela bi yerde bitmişse o ürün diğer yerde son saniye alma şansın oluyor yoksa 2 si de aynı sayılır belki vergilerden yada ortakların marka kurma cabasıdır ama ayrı değiller.
  7. MehmtÇ

dunk bakar mısın peki bu fiyatlara https://www.sportinn.com.tr/nike-dunk-low-retro-se-erkek-sneaker-ayakkabi-ib6399-200?_gl=1*1kq027j*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6W70eDlxJV6nVGZ75LIYzIR4Dhv4GLTcqIK-9-0ZzXA269kENCqlbhoCqzUQAvD_BwE&gbraid=0AAAAACOS0nAaw_MULnLzemWHfeTo5ZBFj...
  8. MehmtÇ

bi detay daha vereyim tr sneakers piyasası resmen eren perakende yönetiyor adamların var olduğu yerler ve markalara bak anlarsın
  9. MehmtÇ

wunder shopigo sneaksup sportinn fashfed lesbenjamins 1290sqm vakkorama house of superstep nike ( kapandı tr de depoları yok gümrüğe tabi ) adidasın resmi stesi boyner beymen stockX ( piyasa takibi için bi de gümrükten geçirirsen alırsın resell yapanlarlar için bu yer biraz ileri seviye )...
  10. MehmtÇ

ben bu sene için sınırlı stokta bulunan low se jordan flight clup ı ( se special edition demek zaten direk ) 3 e almıştım aynı şekilde airforce flyknit 2.0 ı 2k ya fotoğraflarını atabilirim hatta. cok fırsat lazım mesela cevrem var die bu konuda izmirden arkadasa asics gel nimbus25 aldırmıştım...
  11. MehmtÇ

bu paraya indirimde 3.jordanı çekerim ama 2 si arasında ( tabi ikisi de etmez de ) campus daha cok hak ediyor parasını, ama jordan kadar kaliteli değil tabanı zeminde kayınca cıyak die ses cıkmazsa rahatlamam o ayakkabını kalitesinden. 2 si de mevcut ( jordan campus ) o yüzden böyle bir yorum...
  12. MehmtÇ

Powertec Tr-758 Amazon iade yapılır mı?

etik değil ama içinden kabloyu cıkarıp ver ( kutu içeriği eksik deyip ) sorarsa görmedim dersin kesin iade gider ama bacak kıllarının makine de kalmadığına dikkat et ve yarım sarjla gönder. kutu eksik die direk servise gider zaten tekrar satışla kullanılmış üründe gönderilmez başkasına...
  13. MehmtÇ

Akıllı Saat/Bileklik önerisi

kendim için demedim zaten hocalar veriyodu cevapları senin için deneyimimi paylaştım
  14. MehmtÇ

hayır ama saatlerde işlevsel değil ama fotoğraflar cok daha net ve büyütebilirsin sınavda kopya cekeceksen , ikisini de kullandım sınavda girmen için internette lazım yani telde yanında bulunması gerek ve baya kucuk klavyesi yani tekrarlıyorum işlevsel değil fotoğraf yada mesajlardan kopyanı...
  15. MehmtÇ

apple watch sağlık açısından baya iyi cellular alırsan teli evde bırak cık iphone kullanıyorsan. samsung watch 4 classic kullandım ama apple ayrı ya baya iyi ve cok kapsamlı AKILLI saat aldığını anlıyorsun diğerleri bileklik resmen 1760629728 2.ele olsa apple watch al bütçe çıkarıp yoksa mi...
  16. MehmtÇ

Web sitesi üzerinden dolandırıldım

şikayette etsen paran yüksek ihtimal Allah a emanet artık , iade olması için savcılığa ya da thh ne başvursanda baya beklersin elemanlarda bilincinde, bilindik siteler 3 5 kuruş fazla olsun kafan rahat etsin. geçmiş olsun gelişmeleri merak ediyorum alabilirsen başkalarına örnek olarak gösteririm...
  17. MehmtÇ

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

aklına girmek istemem ama asla emin olamassın al sana iddianı çüreteyim hemen adamlar 1 airpods un seri numarasını bütün çakmalara işliyor çakma airpodslarda garanti yazıyor bitim tarihine kadar, imei bile uluslararası bir eşy kopyalanıyor o mu kopyalanamaz. en mantıklısı fiziksel birinin gidip...
  18. MehmtÇ

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

çoğu esnaf uğraşmak istemezde antepte baya kacakcılık doner islahiye tarafında özellikle , eğer dükkan yeri doğruysa direk antep in çarşısında dükkan hemde baya göbeğinde. param güvendeyle uğraşmayabilirler cünkü anlaşmalı kargoları olduğu için cok uğraştırır param güvendesi, birde satarım...
  19. MehmtÇ

2025 Yılında E-Ticaret'e Girilir Mi ?

adsense reklamlarına 10k baysan onlarda belli yatırıma ek destek veriyodu heralde, ürünün iade de biyere giren şemsiye açılmaz gibi olursun o yüzden yüzde 200 kazandıracak ve sürekli ihtiyaç duyulacak ürün değilse bu yüksek pazar hacmi ve rekabetinde zor. birde e ticaret sayfalarına bilinenlerde...
Geri