Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Mutlu evim güvenilir mi ?

dayı nedeni mi var illa dolandıralana kadarr uğraşıyorsun :D
  2. Mertdvrim

Ps5 hangi ülke üretimi

Ps5 slim cd versiyon hocam peki ona story mağazadan alıp oynanıyor mu
  3. Mertdvrim

Ps5 hangi ülke üretimi

Arkadaşlar kurumsal firmadan ailem EVDİZ den ps5 almış ben askerdeyken kutudsn tek kol çıkmış ve fişi değişik bu hangi ülkenin acaba ?
  4. Mertdvrim

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?

Bilmediğin siteden alma bence
  5. Mertdvrim

Aldığım tv nasıl arkadaşlar ?

Bozuklukla alakalı bişey demediö hocam tv kalitesi ve görüntüsü canlılık renkler gibi anlamda söylüyorum
  6. Mertdvrim

Hocam bu ips mi anlamadım göremedim de
  7. Mertdvrim

https://www.hepsiburada.com/philips-55pus7956-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV000035BJ9Y?magaza=Gizerler&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.2 Arkadaşlar bu ürünü aldım sıkıntı çıkmaz dimi ? Bosh...
  8. Mertdvrim

140 veya üstü tv önerisi

Herkese iyi forumlar en aşağıya 140 veya üstü tv önerisi 4 K fakat ekran büyüdükçe görüntüde bozukluk olan model markaları önermeyiniz bütçe 20 k özellikle demek istediğim futbol maçlarını izlerken bozuyor bazı tv ler renkler canlı net bir tv önerisi lazım
  9. Mertdvrim

20 k bütçeye 4 k tv önerisi

Bütçem 20 k bana bana 4 k görüntüsünde asla pixel patlağı vs yada ben bazı tv lerde görüyorum ekran büyüdükçe görüntü bozuluyor öyle şeyler istemiyorum bana net akıcı tv lazım canlı renkler önerir misiniz?
  10. Mertdvrim

📢 Cep telefonu alacaklar elini çabuk tutsun! 🔥

2 hafta önce 13 aldım oturdum izliyorum
  11. Mertdvrim

Öneri Valorant Bu XENOHUNTER Bıçağı Alınır mı gece pazarı

2805 vp 205 küsür tl arkadaşın dediği gibi en az haberiniz olsun bekletin evet
  12. Mertdvrim

Öneri Valorant Bu XENOHUNTER Bıçağı Alınır mı gece pazarı

Deymez kanka bence bende mesela sermetin bıçağını aldım bu resmen oyunun bıçağına benziyor
  13. Mertdvrim

defacto nba parfüm önerisi

https://ty.gl/pzfghe4aq0 Bu parfümü tek geçerim koku olarak kalıcılık vs defactoda çok iyi nir kokusu var çok kişi nerden aldın diye sormuştu
  14. Mertdvrim

şuanda alınabilecek f/p oyuncu koltuğu hangisi?

Amazon koşulsuz şartsız iade kabul ediyor ne olursa olsun bozmadıysan
  15. Mertdvrim

şuanda alınabilecek f/p oyuncu koltuğu hangisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08561BG9C/ref=asc_df_B08561BG9C1650321000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08561BG9C&linkCode=asn Al hemen paran varsa
  16. Mertdvrim

İsim, soyisim, adres ,telefon numarası gibi şeylerle ne yapabilirler?

Forumdaki insanların çoğunun tc sine ladar biliyorlardır dolandırıcılar kanka e devlet üzerinden üzerine şirket açamamalsrı için kapatabiliyorsun isteyen varsa yapsın ben kapadım ben onay vermediğim sürece şirket açamazlar sahte şekilde
  17. Mertdvrim

Samsung Galaxy S21 fiyatı neden bu kadar arttı?

Kendi kendine değişik değişik şeyler yazarsk adamın konusunun içine ettin biridi lütfen bu arkadaşla ilgilenebilirde çok sevinirim forum sayfası burası senin gibilerin boş yapma yeri değil
  18. Mertdvrim

Arkadaşlm ağlıcaksan bu kadar konuşma tarzına dikkat edeceksin adam isterse ekran kartı kısmına açar seni ne ilgilendiriyor ? Buranın modaretörü var sana düşmez
  19. Mertdvrim

Çok komik bir espiri gerçekten
  20. Mertdvrim

İtopya.com güvenilir mi?

Ürünleri orijinal dir kanka güvenilir
Top Bottom