Neler Yeni

📢 Cep telefonu alacaklar elini çabuk tutsun! 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
Burak Karadağ
Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara çıkarılırken, bugünden itibaren geçerli olacak .
Düzenleme sonrası telefonlara bugünden itibaren en az 2 bin 500 TL zam geliyor. Giriş seviyesi cep telefonlarının fiyatı bile 10 bin TL’den düşük olmayacak.

Telefonun fiyatı en az ikiye katlanacak​

Yeni düzenleme ile ithal edilen ve vergisiz fiyatı yaklaşık 3 bin 800 TL olan bir cep telefonu 28 Mart’tan itibaren en az 2 bin 500 TL zamlanacak. Buna ÖTV, KDV, TRT Bandrol ücreti gibi diğer vergiler de eklenince telefonun fiyatı 10 bin 500 TL’ye kadar çıkacak. Türkiye’ye gelen akıllı telefonlardan önce yüzde 1 Kültür Bakanlığı payı, sonra yüzde 10 TRT Bandrol ücreti kesiliyor. Ardından tüm bu rakamlar üzerinden yüzde 50 ÖTV ekleniyor. Oluşan rakamın üzerinden de yüzde 18 KDV alınarak telefonun fiyatı en az ikiye katlanıyor.

ceptelefon.jpg

KAYNAK

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,432
İsim
Bilal Tepe
Ticaret Bakanlığı tarafından getirilen gözetim uygulamasında yapılan yeni düzenleme cep telefonu almayı düşünen vatandaşların keyfini bir hayli kaçıracak. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara çıkarılırken, yarından itibaren geçerli olacak düzenlemeyle birlikte telefonların fiyatı en az ikiye katlanacak.

Cumhuriyet'ten Şehriban Kıraç'ın haberine göre, düzenleme sonrası telefonlara 28 Mart'tan itibaren en az 2 bin 500 TL zam geliyor. Giriş seviyesi cep telefonlarının fiyatı bile 10 bin TL'den düşük olmayacak.

Alıntıyı görüntüle

KAYNAK
14 pro Max ve s23 tahmini fiyat ne olur

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
350 dolar ve altında olan telefonlara zam gelecek
Ticaret Bakanlığı tarafından getirilen gözetim uygulamasında yapılan yeni düzenleme cep telefonu almayı düşünen vatandaşların keyfini bir hayli kaçıracak. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara çıkarılırken, yarından itibaren geçerli olacak düzenlemeyle birlikte telefonların fiyatı en az ikiye katlanacak.

Cumhuriyet'ten Şehriban Kıraç'ın haberine göre, düzenleme sonrası telefonlara 28 Mart'tan itibaren en az 2 bin 500 TL zam geliyor. Giriş seviyesi cep telefonlarının fiyatı bile 10 bin TL'den düşük olmayacak.

Alıntıyı görüntüle

KAYNAK

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Millet ne alsın aga! Ne istiyorlar ben anlamıyorum. Maddi durumu kötü olan insan telefon kullanmasın zaten zararlı derler yakında.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Tuşlu telefon kullanın(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi o bile 300 TL olmuş.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Mardin ticaret merkezi büyümeye devam edecek :)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,788
İsim
Lokman Doğan
Ampulcüler bu konuya gelmez nedenini biliyorsunuz ...

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Farketmez, ben zaten hep kaçak alıyorum.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Metehan
Duman neyinize yetmiyor da telefon kullanacaksınız. Siz bir de internet falan istersiniz utanmadan ?

Livaković

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

KAYNAK
Hepsinin allah belasını versin hakkım haram olsun ulan gençlik yaşatmadılar edilecek çok laf varda ban yemeye gerek yok

Top Bottom