Arama sonuçları: *

1. Montofteam

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

28 yaşında araba deme valla azcık tuning falan çekti abim 96 1.6gli pakete 9.3 0-100 ü 1.4 geç 1.3 ü de yer 1.6 la da yarışır efsana bişe ama 1.4 ekstra kötü ona yapacak bişe yok 0 bile olsa
  2. Montofteam

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

O 97 coralla efsana kasa coralla onla niye karşılaştıryorsunki şu an çoğu arabaya taş çıkarır o coralla. Bide zaten 1.4 kötü her türlü 1.3 alınabilir
  3. Montofteam

Param güvende ile 2.el alışverişde nelere dikkat etmeliyim?

Tabi çek elinde kanıt bulunmuş olur
  4. Montofteam

Jilet gibi sıfır alan traş makinesi öneri

Kesinlikle oneblade sıfıra en yakın alan o
  5. Montofteam

yanlışlıkla +Sinerji hesabımı sildim

Kayıtlıysa hesaba arayın müsteri hizmetlerini söyleyin
  6. Montofteam

yanlışlıkla +Sinerji hesabımı sildim

Telefon no
  7. Montofteam

🥶Nutella’nın Alman ve Türk yapımı ürünlerinin fiyat farkı dudak uçuklattı🥶

Düzgün bi standartı olmazsa ülkenin böyle saçmalıklar olur bide ekonomi yerlerde canım türkiyem gidiyo yavaş yavaş önceden kısıtlamalar daha çoktu bu konunuda
  8. Montofteam

🥶Nutella’nın Alman ve Türk yapımı ürünlerinin fiyat farkı dudak uçuklattı🥶

Aynı ürün değil hocam sana şunu söyleyeyim türkiyede nefret ettiğin bi ürünü yurtdışında sevebilirsin tam terside geçerli
  9. Montofteam

Kasayı üste koyabileceğim masa önerisi?

Bu masa bende de var üstünde kasa var 160cm lik 1 aydır kullanıyirum tavsiye ederim
  10. Montofteam

BİLGİSAYARCI ACMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Hocam şimdiden hayırlı olsun. Açarsan haberdar et gelip bi inceleyeyim pek yardımım olmaz ama olsun.
  11. Montofteam

Gençer gaming onay bekleniyorda benim bir şey yapmam gerekiyor mu

https://cultists.network/140/psu-tier-list/ E tier avoid, kaçının diyor diyeceksinki bu listeye niye bu güveniyorsun kaç tane psu patlaması duydum atomlu 1690364105 İstedeğiniz kadar uyarı atım kötü psuya kötü psu derim
  12. Montofteam

Gençer gaming onay bekleniyorda benim bir şey yapmam gerekiyor mu

Psuyu inş değişmişsindir c4 gibi maşallah
  13. Montofteam

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

Kim ne derse desin etik olan geri göndermektir. Ekonomi kötü olsa, tr şartları olsa ne yazar bi tek onurumuz kaldı satılmayan onu da satmazdım ben. Senin kararın karışmak istemem bilgilendirmek istedim etik olmadığı hakkında.
  14. Montofteam

Connect Game güvenilir mi?

Ben hiç alışveriş yapmadım oradan ama ürünü eline ulaştığı an artık kimseyi bulamıyormuşsun öyle diyolardı bilemiyorum.
  15. Montofteam

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Şu noktada kimse gelip RTE i savunmasın ülke ne halde konuşuyorsunuz. Gerçi babane am* OOOOOOhhhhhhhhhhhh kime ne giriyorsa girsin.
  16. Montofteam

Çözüldü✓ Gencer gaming hala kargoya verilmedi

Sıkıldım aga artık gençergamingle ilgili açılan konulardan bu kadar kötü yansımak için emek vermek lazım. Bu noktadan sonra benim için güvenilmez. 1689457304 Sistemin gelir ama ne zaman allah bilir
  17. Montofteam

Yardım İkinci El Sistem Sattım, Sorun Var, Davalık olur muyum?

İşte kanıtlayamaz o yüzden takma
  18. Montofteam

PowerPoint 3,400₺ fiyatı var

Ya şöyle mesela pdf de efekt falan yok sayfalar arası baya kitap gibi iniyor ondan sunamazsın dedim de efektsiz falanda sunulur.
  19. Montofteam

Pptx power point slayt sunumu olarak geçiyo pdf baya pdf ve pdfde sunum yapamazsın.
  20. Montofteam

pc den gir chroma ordan google slides aç sonra slaytı hazırla indirirken pptx olarak indir, canva da kullabilirsin.
Top Bottom