Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Trendyol 25TL Kupon ve Cüzdan Hakkında

Faydalı bir konu bir denemek lazım.
  2. Muammer Beytekin

Muhabbet kuşu kafes tavsiyesi

Üreme kafesi yaz çıkar. Stok bitmiş ama yine de örnek için bir link atayım.
  3. Muammer Beytekin

Muhabbet kuşu kafes tavsiyesi

Üreme kafesi al fakat dikkat et teller yatay olsun bolca üreme kafesleri ucuz ve geniş olur dekoru kolay.
  4. Muammer Beytekin

Ailemin bir ayakkabıya 300 den fazla verilmemesi kararını nasıl kırarım?

Yazılımcılık yapmıyor düzeltmiş olayım Yazılım mühendisi olacağım yani umarım mezun olabilirsem :D. Ayrıca burası sadece oyun oynayan insanların da olduğu bir yer, değil ben burada torosa uçak motoru takacak kapasitesi olan insanlar tanıyorum.
  5. Muammer Beytekin

Aç Gözü Doymayan YERLİ(!) Teknoloji Satış Firmaları

Serbest Piyasa ekonomisi diye bir şey var diyorlar fiyatlar yüksek dendiğinde ulan serbest piyasa ekonomisi adam kazıklamak mı?
  6. Muammer Beytekin

İtopya Şaşırtmadın Beni !

İtopyayı savunacak halim yok fakat bunun itopya kadar UPS ile de alakası var UPS aras kargo gibi önüne geleni yükleyen bir firma değil. Belli standartlar ile kargoluyor mesela kasayı kasalarla birlikte monitörü monitörlerle birlikte gibi, o yüzden geç kalma durumları olabiliyor.
  7. Muammer Beytekin

Amazon Türkiye Adamdır

Adamdır zaten amazon hariç online alışveriş sitesi kullanmıyorum ben 1 aydır.
  8. Muammer Beytekin

Yamax Store Güvenlimidir?

6900 XT geldiğinde satışa çıkacak mı acaba?
  9. Muammer Beytekin

Dolar 8,06 oldu......

Kardeşim ne bakıyorsun dolara bakma, iç çayını ye kekini ne yapacaksın doları? ekmeği dolarla mı alıyorsun çözemedim yani.
  10. Muammer Beytekin

Arena Bilgisayar Garanti

Başlık hatalı bolgisayar değil bilgisayar.
  11. Muammer Beytekin

Yardım En İyi Enerji İçeceği Hangisi

Vücudun bir dengesi vardır aynı veganlık gibi enerji içeceğini de saçma buluyorum ulan 100 yıl önce deden de mi enerji içeceği içiyordu güzel arkadaş! diyesim geliyor. Enerji içeceği ve türevi içecekler insanı kısa vadede enerji doldursada uzun vadede hayatını çalıyor aslında hepsini geçtim miss...
  12. Muammer Beytekin

Aşağıdaki Kiralık Server Kaç TL Eder?

VIP satışından EU çalıştığım için aylık 100 Euro dahi kazancım olabiliyor olmasa dahi en kötü ihtimal sunucuyu birilerine devreder zararsız sıyrılırım. Çevre meselesi benim bu çevrede çok fazla tanıdığım olduğu için VDS sunucu o kadar ucuza geliyor yoksa i9 bir sunucu 500'den aşşağı çok zor.
  13. Muammer Beytekin

Üstüne 16 GB DDR4 2666 Mhz ramlere sahip bir sunucu 240 GB SSD var ssd ihtiyacı pek olmuyor.
  14. Muammer Beytekin

Kendim aktif olarak VDS üzerinden i9 9900k Rust sunucusu kurdum hala dahi devam ediyor aylık 300 lira para ödüyorum.
  15. Muammer Beytekin

Ben şahsen para vermem ama illa verecek olsam bu çapta sunucuya 100 TL'den fazla para vermem.
  16. Muammer Beytekin

Yardım Aradaki farka değer mi ? Sizce hangisi ?

Almışken güvenilir olsun
  17. Muammer Beytekin

İtopya kaç günde kargolama yapıyor ?

2 hafta en geç elinde olur.
  18. Muammer Beytekin

İnce Hesap İade Sürecinde Nereden Bilgi Veriliyor?

Yok hocam heyete başvurunca ona göre özel izin çıkarıyorlar.
  19. Muammer Beytekin

İnce Hesap İade Sürecinde Nereden Bilgi Veriliyor?

Verilmiyor bizim arkadaşa arızalı fareyi 7 kere geri gönderdiler en son tüketici hakları heyetine gitti çözüldü.
Top Bottom