Neler Yeni

İtopya Şaşırtmadın Beni !

ByCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
talha
efsane kasım kampanyasından 5 adet ürün aldım 1 tanesi 30 kasım da gönderilecek dedi 3 kargo şeklinde tamam dedik 1 tanesi kargolandı diğer 2 kargo daha kargolanmadı bekliyoruz korona varda biraz da eleman alın 30 k sistem dizeceğinize eleman al kardeşim !

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
efsane kasım kampanyasından 5 adet ürün aldım 1 tanesi 30 kasım da gönderilecek dedi 3 kargo şeklinde tamam dedik 1 tanesi kargolandı diğer 2 kargo daha kargolanmadı bekliyoruz korona varda biraz da eleman alın 30 k sistem dizeceğinize eleman al kardeşim !
tamam

LahmatsuDcr

80+ Silver
İtopya 6 iş günü oldu bi klavyemi kargolayamadı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Haklısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
OnurÇiftci
20 kasımda 2 adet ram siparişi verdim daha kargoya bile verilmedi sen düşün onlıne a telefondan giriyorum bunlar yüzündne :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya 6 iş günü oldu bi klavyemi kargolayamadı.
bide benimkimi görsen

20 kasımda 2 adet ram siparişi verdim daha kargoya bile verilmedi sen düşün onlıne a telefondan giriyorum bunlar yüzündne :/

bide benimkimi görsen
13 gündür kargoya verilmedi el insaf

ByCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bide benimkimi görsen

1606977496557.png

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

bide benimkimi görsen

ben hepsiburada üzerinden 24 inç monitör siparişi verdim dün geldi bide 3 iş günü içerisinde geldi itopya pişmanlıktır

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İtopyayı savunacak halim yok fakat bunun itopya kadar UPS ile de alakası var UPS aras kargo gibi önüne geleni yükleyen bir firma değil. Belli standartlar ile kargoluyor mesela kasayı kasalarla birlikte monitörü monitörlerle birlikte gibi, o yüzden geç kalma durumları olabiliyor.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Şükür benim mouse kargoya verildi. Büyük ihtimalle yarın elimde olur ve iyiki ups ile çalışıyorlar ups gerçekten iyi bir firma. Bu arada bu itopyanın kargo işini umursamıyor olmasına bişey bulmamız lazım ne bileyim

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
E tabi bakıyorsun yayıncılara über süper pc topluyorlar hepsi öneriyor. Yayıncılar aracılığıyla reklam yapacağına kargo sorununu halletsinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom