Arama sonuçları: *

1. Nauu

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Sen satıcıyla iletişime geç ucuz bir ürünse geri istemezler büyük ihtimalle tamamen satıcının hatası pahalı. ekran kartının en zor bulunduğu dönemde 500₺ lik kasa yerine rx560 getirmişlerdi teslim almadan gönderdim teslim alıp iade etmeseydim kargoyu barkotlayan elemandan 7,5k keserlerdi...
  2. Nauu

Amazon İade Rezaletliği

Değişim istemeseydin keşke, iade ederdin mis gibi tekrar alırdın kafan rahat olurdu.
  3. Nauu

"Hükümetten gençlere ÖTV ve KDV indirimi müjdesi"

Bu numaralara kanıp geçler oy verirse, seçimden 2 ay sonra ötv siz aldıkları telefon, tablet veya bilgisayarları kemirmek zorunda kalabilirler ne kadar karın doyurur bilemem artık :D
  4. Nauu

Amazon iade ürünü aldığında ne zaman ücret iadesi yapıyor var mı ürün iade eden

Beni de aramex aradı normalde yarın almaları gerekiyordu yakın bir yerde kargodayım hazırsa sizden de alayım dediler. Bende verdim üstüne barkod yapıştırdı isim soyisim olan bir de amazonun verdiği kodla aynıydı fotografını da çektim barkodun sıkıntı olmaz herhalde.
  5. Nauu

tam buraya yazdım kargodan aradılar gelip alacaz diye verdim kartı laptoptan yazıyorum :D
  6. Nauu

iyi yapmışın burası Türkiye ne olur ne olmaz :D
  7. Nauu

amazon kapıdan al seçeneği ile iade ettiğimizde etiket falan bir şeyler diyor onu almaya gelenler mi yapıştırıyor yoksa biz mi yapıştırmamız gerekiyor ? Bende ekran kartını iade ettim yarın alacaklar.
  8. Nauu

Dolandırıldım. Yardım

Ekonomik krizde olan ülkelerde en revaçta olan meslek dolandırıcılıktır herkes dikkat etsin babanızın oğluna bile güvenmeyin geçmiş olsun.
  9. Nauu

🔥İndirim (Amazon)Sapphire Nitro+ 6600 XT 7161TL

iade edenlerinkini gönderiyorlar demek ki bir süre sonra :D
  10. Nauu

🔥İndirim (Amazon)Sapphire Nitro+ 6600 XT 7161TL

iade açıklamasına ne yazdın reis bende iade etcem fiyattan dolayı 7,641 e almıştım iade edip yeniden alcam :D
  11. Nauu

Evden Kargo Aldırma Ücreti Ne Kadar ?

Hazır konu varken bende bir şey sorayım Amazon iade için hangi kargo şirketiyle çalışıyor ve evden aldırma şeklinde iade edebiliyor muyuz.
  12. Nauu

Yemek Sepeti Bilgim Dışı Sipariş

Kart büyük ihtimalle çalıntıdır senin hesap üstünden işlem yapıyorlar, yemek sepeti kullanıcı bilgileri zaten çok önceden çalınmıştı. Twitchde nasıl bit atıyorlarsa sende burada yayıncı rolü görüyorsun ama senin hiç kazancın yok gibi düşün :D
  13. Nauu

Bilgisayarı bu fiyata satayım mı ?

Satılır satılır da yarın sabaha doların 17 lira olmayacağının garantisi yok o yüzden hiç riske girme bence.
  14. Nauu

Yanlış gelen kargoyu teslim almadım enayilik mi ettim acaba ?

Canlı destekle görüştüm beyler Kod falan vermiyorlar hassasiyetim için teşekkür ettiler sadece :D Böyle bir durumla karşılaşırsanız eğer kargoyu teslim alın sonradan irtibata geçin 2 tarafta mağdur olmadan işi çözerler.
  15. Nauu

Keşke girmese ama bilemezsin belki de adam o ekran kartıyla kaçak elektrikten mining yapıp faturayı bize kitliyor. Başlıktaki enayilikte benim direk teslim almadan iade etmem keşke teslim alıp sonradan arayıp iade etseydim kupon falan bir şeyler koparırdım belki hep siteler mi bizi koparcak :D
  16. Nauu

Bu nu yapmak kargocu gidince aklıma geldi işte çocuk en basiti teslim almadan iade etmen dedi bende öyle yapalım o zaman dedim ama jeton sonrada düştü
  17. Nauu

Doğru olanı yaptım onda sıkıntı yokta bizim 30₺ lira indirim kodu yalan oldu yanlış barkoddan :D Zaten kartı alıp üstüne yatmak gibi bir düşüncem olmazda, şimdi iade falan bir sürü uğraştırmazlar inşallah daha önce hepsiburada dan iade işlemi yapmadım hiç
  18. Nauu

Hepsiburada teknobiyotik mağazasından 2 gün önce dark maxima v12 kasası sipariş ettim, 499₺ fiyatı vardı 30₺ de indirim kodu kullandım 469₺ ye siparişi verdim. Buraya kadar sıkıntı yok kargo bu gün hepsiburadanın kargosu ile küçük bir pakette geldi. Bursa da ikamet ediyorum fatura adresi...
  19. Nauu

Dolar Kurundaki Değişimler Neden Piyasaya Yansımıyor ?

Tamamen stok eksiliğinden bence 1 hafta önce 5600x 4100 lira gibi bir fiyattaydı 1-2 firma satıyordu şuanda 3000 ₺ bir sürü satan var. Rekabet azalınca fiyatları yükseltiyorlar çoğalınca birbirlerine ks ata ata fiyatları düşürüyorlar. sonuç olarak her türlü fazlasıyla kar edip geçiriyorlar.
Top Bottom