Neler Yeni

Amazon iade ürünü aldığında ne zaman ücret iadesi yapıyor var mı ürün iade eden

Bünyamina

80+ Platinum
Nasıl yani ben kargoyu verdim aramexe ama az önce sms geldi gelal dan
sordum diyorum amex şirketi gel al tarafından gönderiyor
sormak istersen webden online sorabilirsin

Bünyamina

80+ Platinum
Onu anladım da benden kargoyu aramex tişörtlü çalışan aldı gelal’a onlar mı veriyor bu sms niye yolladılar anlamadım.
bilmiyorum ben ya heralde onlarındır

SadeceSeyf

80+ Gold
Ürün ellerine ulaştığında 1 gün içinde iade diyorlar sıkıntı yoksa

Bünyamina

80+ Platinum
Valla vatan calısanı benle ilgilense havaya tükürür yüzüme düşmesini beklerdim daha o kadar düşmedim
yok be baya bilgiliydi anlattıkları çelişmemezlik olmadı kendi bilgimle hepsi mantıklıydı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yok be baya bilgiliydi anlattıkları çelişmemezlik olmadı kendi bilgimle hepsi mantıklıydı
Ne dedi kanka, bide senin bilginleyse sorun olabilir ondan soruyorum, çelişmemezlik olduysa çelişmiştir çünkü.
1655138727306.png

Bünyamina

80+ Platinum

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Anladım hocam eyvallah Amazon desteğe yazdım gelal bizim değil itibar etmeyin diyorlar onlar da ne yapacağımı anlamadım bekleyeceğim artık.
Beni de aramex aradı normalde yarın almaları gerekiyordu yakın bir yerde kargodayım hazırsa sizden de alayım dediler. Bende verdim üstüne barkod yapıştırdı isim soyisim olan bir de amazonun verdiği kodla aynıydı fotografını da çektim barkodun sıkıntı olmaz herhalde.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Beni de aramex aradı normalde yarın almaları gerekiyordu yakın bir yerde kargodayım hazırsa sizden de alayım dediler. Bende verdim üstüne barkod yapıştırdı isim soyisim olan bir de amazonun verdiği kodla aynıydı fotografını da çektim barkodun sıkıntı olmaz herhalde.
Benimkine önümde yapıştırmadı ama elinde kağıt gibi bir şey vardı umarım sorun çıkmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu
Top Bottom