Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Yardım Masaüstü Bilgisayarımı Satıyorum

Toplu satınca da bu değerlerde gidiyorsa toplu satayım ozamn dediğin gibi uğraşmaya değmez.
  2. Nicksiz

Peki sistemin parçalarını ayrı ayrı satmak mı karlıdır toplu şekilde kasayla birlikte satmak mı?
  3. Nicksiz

Raporladım dostum gece gece uğraşamam senle.
  4. Nicksiz

Monitör dahil 8K mı??
  5. Nicksiz

Arkadaşlar imzamda yazan sisteme sahibim (AnaKart: Asus B450M Dragon, İşlemci: Ryzen 5 1600 AF, EkranKartı: Asus Rog Strix 1660 Ti, RAM: XPG (8x2) GB 3000 Mhz, SSD: Adata Legend 512 GB M2 + James Donkey 480 GB). Artı olarak BenQ Zowie XL2411K 24" monitör. Bu sistemi parçalarını ayrı ayrı...
  6. Nicksiz

Bu sisteme 9k teklif geldi satmalimiyim?

Adamın daha iyi sistem almak için sattığı kanısına nerden vardın? :d
  7. Nicksiz

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

Bizim insanımız niye hiç hakkını hukukunu bilmiyor, acemice, çekingen işler yapıyor.. Sen kargocuya tutanak tutturmanın hakkın olduğunu bilmiyor musun reddeden adama "ne demek tutamıyorsun bu senin mecburiyetin yoksa sizi şikayet ederim" diyemedin mi kardeşim?
  8. Nicksiz

❌İndirim Bitti! Evga Rtx 3080ti - 18K

Arkadaşıma geçen gün aynı satıcı ve pttavm'den 3090 aldık. Sıfır kutu ve türkiye garantili geldi. Bence almayı düşünen varsa güvenebilir, tecrübe ettim.
  9. Nicksiz

Bilgisayarımı Şuan Satsam Ne Kadar Eder?

Hocam onunda sağlamı bana denk geldi heralde. 3 yıldır kullanıyorum hala 500 hızdan aşağı okuma ve yazma vermiyor :)
  10. Nicksiz

İyiymiş. Ben de bu fiyatlarda düşünüyordum
  11. Nicksiz

Teşekkürler.
  12. Nicksiz

Monitör ne kadar eder?
  13. Nicksiz

İmzam da yazan sisteme sahibim. Ne kadar eder aşağı yukarı? Monitör: Benq Zowie XL2411K PSU: Corsair CX550F RGB Beyaz renk
  14. Nicksiz

Getir 45 dakikadır yola çıkmadı

Yola çıksa dahi sistemde geç gözükebiliyor. Ama 45 dk uzun bir zaman, şimdiye yola çıkıp sana ulaşması gerekirdi.
  15. Nicksiz

Hepsi jet 6 saattir kargo dağıtıyor ?

Hepsi jet gece 23'e kadar dağıtım yapıyor. Bana geçen hafta akşam 10 da getirdiler kargoyu :D
  16. Nicksiz

İtopya.com güvenli mi ?

Türkiye'de aslında Avrupa veya bir Amerikaya göre ticaret siteleri güvenilir sınıfına girmiyor. Ama ülkemizde ki alışveriş sitelerin %90'ı aynı olduğu için güvenilir diyoruz.
  17. Nicksiz

İtopya.com güvenli mi ?

Güvenli. Ama türkiye şartları içerisinde :) Bir kere alışveriş yaptım, ürünü aynı gün kargoya verdiler ve kargo 3 gün içerisinde elime ulaştı.
  18. Nicksiz

Yardım Sandalye Önerisi? Max 350TL

Kılıf sadece bu. Sandalye satılmıyor yani.
  19. Nicksiz

Bölgemde UPS kargo şubesi yok. Yine de teslimat yaparlar mı?

Eskiden yaşadığım ilçede MNG kargo şubesi yoktu ama komşu ilçede vardı. Her gün araç ile ilçe merkezine gelip kargoları dağıtıp geri dönerlerdi. Ona benzer bir durum olabilir. En yakın UPS numarasını arayarak sorabilirsin.
  20. Nicksiz

Garantiye giden ürün alıcı ödemeli diyor

Kargoyu alacak olan garanti firması ya hani :)
Top Bottom